Han är killen med stort H.

Jag hade så länge velat hitta honom, Han med stort H att jag till slut, innan jag träffade Han gav upp hoppet på kärlek. Jag tänkte att jag förväxlat verkligheten med fantasin & drömmer jag har kanske inte finns på riktigt? Men vissa drömmar och fantasier kan man inte släppa taget om. Dem drömmar & fantasier är en del av en själv. Det är hjärtats önskningar och dem kan man inte bortse från.. Jag kan inte bortse ifrån min dröm, mitt hjärtas innersta önskan.

Drömmen om att ha en egen familj, en man man älskar högt över allt annat och som älskar en tillbaka. Någon att göra framtidsplaner med, dagdrömma med, att ha någon att hålla i handen genom allt. En tröstande axel att luta sig emot när man känner sig ledsen, någon som torkar ens tårar istället för att skapa dem. Någon att skratta med och ibland åt. Som kan få mig att le när man behöver det som mest, men även någon som går runt och ler utan någon som helst anledning. Någon som uppmuntrar en, utmanar en, någon som får en att känna sig speciell när man inte alltid själv känner så. Någon som älskar en för den man är, för sina styrkor men även sina svagheter & brister. Någon som känner en utan och innan, som vet vem man är och vad man behöver. Någon som får en att känna mig älskad och vet hur man vill bli älskad. Någon som skulle gå genom eld & vatten för ens skull för den vet att man själv skulle gjort detsamma för den. Någon man kan lita på oavsett vad, som alltid är ärlig. Någon som är ens klippa. Någon som vet vad dom vill i sitt liv, har mål och drömmar & kämpar för att uppnå dem. Någon som är omtänksam, varmhjärtat, rolig, ärlig, flitig, pålitlig.. Någon man stolt kan hålla i handen och kalla för sin. Någon man varje dag jobbar tillsammans på sig själv, sin relation för att bli den bästa möjliga personen för den andra. Någon som vet ens mörkaste hemligheter och hjärtats djupaste önskningar.

Tänk att ha någon som kysser en så tiden stannar så man känner fjärilar i magen att man bara vill pausa den stunden förevigt. Tänk att ha någon man älskar så mycket att man inte kan tänka sig världen utan den personen, för den personen är hela ens värld.
Tänk när man träffar denna någon & den känner exakt samma som man själv gör?


Tänk om jag visste för ett år sedan att jag några dagar från då skulle träffa på Honom. Han med stort H. Tänk om jag visste då att min dröm skulle bli sann & jag inte förväxlat fantasi med verklighet & verkligheten var som så.
Han är killen med stort H.


Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Så fint skrivet! <3
nouw.com/tessjohans
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket 🌸💓
nouw.com/matildawaern
MorsanEllen
MorsanEllen,
Åh så vackert 😍😍😍
nouw.com/morsanellen
MatildaWaern
MatildaWaern,
Emma Engström,
Meen så fint alltså!! <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi tack 💓
nouw.com/matildawaern
MissJohansson
MissJohansson,
Så fint inlägg! Smälter lite ❤️
nouw.com/missjohansson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi tack, jag med ☺️☺️🌸
nouw.com/matildawaern