Hejdå Centralintensiven och Hej till Gynekologimottagningen.

Efter en vecka med att fokusera på min hälsa, välmående och vara utvilad och redo för en ny vecka imorgon som är en spännande dag. Imorgon byter jag jobb... Ja ni hörde rätt, jag byter från att jobbat på Centralintensiven på NKS i Solna till att börja på en gynekologimottagning på Cevita Care som är en del av St-Görans sjukhus i Stockholm.
Jag byter för jag vill ha mer rutin i mitt liv, fasta dagar och tider jag jobbar, såsom mån-fre 8-17, slippa helger och kvällsjobb för att få min hälsa och vardagsliv att bli så bra som möjligt. Jag är så exalterad inför att gå till jobbet imorgon men samtidigt ledsen över att ha slutat på CIVA. Det var verkligen en dröm-arbetsplats med helt underbara kollegor, massa kunskap och en intensivt och roligt men krävande jobb.. Så jag säger inte hejdå utan mer vi ses snart igen?

I veckan har fokuset legat på träning, välmående och min lilla familj. Och jag är så glad över att ha kommit igång med träningen igen och att det funkar så bra som det gör! Längtar tills jag är tillbaka helt på banan men om man jämför denna vecka med 1 månad sedan så är det så stora framsteg och jag är så stolt över mig själv. Har världens bästa stöd här hemma som jag har såå mycket att tacka för, min underbara pojkvän, utan honom vet jag inte vad jag hade gjort.

Nu ska vi äta pasta carbonara, kolla ett avsnitt av the good doctor innan jag packar väskan för nya jobbet imorgon och går och lägger mig tidigt så jag är utvilad och pigg imorgon på min första dag på gynekolog mottagningen på Cevita care!
Jag är lite smånervös faktiskt, men det kommer nog gå bra. Får uppdatera er imorgon om hur första dagen var!

Gillar

Kommentarer

Ettriktliv
Ettriktliv,
Lycka till imorgon 😊
nouw.com/ettriktliv
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tusen tack ☺️☺️💓
nouw.com/matildawaern
artibus
artibus,
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack ☺️☺️🌸
nouw.com/matildawaern