Huddinge Endometrios-team och glada nyheter!

Denna veckan har det hänt grejer alltså! Jag har varit sjukt inaktiv här på bloggen tyvärr, förlåt vänner! Men det finns en anledning till detta. Denna veckan drabbades vi av massa sjukdom på jobbet vilket resulterade i en sjuk intensiv jobbvecka på jobbet. Vi hade 2 sjuka kollegor borta samt en på semester. Så det har blivit lite övertidsarbete i veckan. Sedan har jag jobbat extra som sjukvård på globen på Mia Skäringer (VILKEN SHOW) och Silvana Iman på annexet. Så sjukt roligt att jobba sjukvård på evenemang!

Jag har även varit på huddinge sjukhus hos endometriosteamet och träffat en smärtläkare som ska hjälpa mig att behandla min smärta jag får utav endometriosen. Hon verkade så duktig och jag kände mig både sedd och hörd. Jag hoppas att planen för smärtlindring fungerar. Jag fick även en återbuds tid på en MR-röntgen nu på måndag så jag är så glad att all hjälp går så fort att få från huddinge endometrios team. Jag är sååå glad för detta! Så därför har det knappt funnits någon tid till att blogga denna vecka.

Nu sitter jag hemma hos svärföräldrarna, vi sov här inatt efter jag jobbade på globen då det är nära hem till dem. Natten sov jag så sjukt dåligt. Prata i sömnen och satt upp säger Alex vilket är fullt möjligt att jag gjorde för jag känner mig inte utvilad för fem öre.. Haft lite små ont i magen även så jag gick typ upp vid klockan 1 idag kändes det som.. Vi drog dock till Sats nu nyligen och tränade bröst och armar. Jag orkade knappt någonting men skönt att ända tränat och rört lite på sig idag. Nu sitter vi i soffan, nybastade och är helt slut. Vi ska äta middag och kolla mello här hos svärföräldrarna och imorgon ska vi planera våran resa!

VI SKA RESA BORT I 4 VECKOR och göra roadtrip i USA! Genom typ 6 delstater!! Jag är såå exalterad! Får berätta mer om det någon dag, som sagt, imorgon ska vi börja planera in i detalj. Vi åker iallafall i mitten av augusti och i 1 månad.

Hoppas ni har haft en bra vecka vänner och att ni får en mysig helg. För mig blir det en helg att hämta krafter på!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men du skämtar?! SÅ rolig med en roadtrip i USA, är ju inte det minsta avis... OM JAG ÄR! :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja! Jag är sååå exalterad! Vill att augusti ska komma nu! 😊
nouw.com/matildawaern
simplyalice
simplyalice,
Ååå, USA roadtrip - SÅÅ KUL! Hoppas ni får livets resa. Bästa resorna jag och Jakob gjort är definitivt roadtrips i USA ✨
nouw.com/simplyalice
MatildaWaern
MatildaWaern,
Är ni sugna på att hänga med eller? 😉 Vi längtar till Augusti nu! 😊 <3
nouw.com/matildawaern
Naatly
Naatly,
Åh shit vad kul!!! Inte alls lite småavis här 😋
nouw.com/naatly
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hehe, blir typ avis på mig självh haha!
nouw.com/matildawaern
amandalarssons
amandalarssons,
Har hört att Huddinges endometrios team ska vara riktigt bra 😊 själv har jag bara gått i Uppsala än så länge, där är dom sisådär :/
nouw.com/amandalarssons
MatildaWaern
MatildaWaern,
Jag har ett positivt intryck än så länge. 😊 Så jag hoppas det fortsätter så! 😊 <3
nouw.com/matildawaern