Hur tänker människor & hejdå lägenheten i Åsa.

​Ibland förstår jag inte hur folk resonerar & tänker när det gäller vissa saker. Nu står jag idag utan dagmatte till Aron & måste snabbt komma på hur jag ska lösa detta. Tur är så når man mycket folk via Facebook och folk har redan hört av sig för att ställa upp och passa hunden tiderna jag jobbar. Tack allihopa! 

Idag på morgongen när jag skulle ut med Aron så sprang jag in i en granne på innergården med en vit söt vovve. Aron ville självklart hälsa och de verkar tycka om varandra. Grannen var snäll & sa att hon gärna passar Aron de dagar jag jobbar och hon kan. Så helt plötsligt så känner det som allting faktiskt kommer lösa sig bra. 

Det är så skönt att bo så centralt, jag låter som världens lantis nu men jag har alltid bott så man måste ta bilen till saker. Så är det inte här, här har jag ju gångavstånd till precis allt & det är så skönt. Så idag gick jag och Aron till hundfrisören där han fick sina klor nyklippan & sedan var de att flytta på bilen och ställa in P-skivan. 

Nu blir det lite frukost och sedan ska jag åka ner till Åsa för att inspektera gamla lägenheten & lämna över nycklarna. Vi var ett gäng som städade igår i lägenheten så nu är den skinande ren, så hon ska inte ha något att klaga över.. Mestadelen av jobbet har min underbar familj hjälp mig med, speciellt mamma & pappa.. ❤️ Hade aldrig gått så smidigt i helgen med flytt och städning och allt om det inte vore för dom, tänk vilken tur man har ibland med vilka föräldrar man fått.. Tack mamma & pappa & mina syskon! 

Gillar

Kommentarer