Ibland får man unna sig något nytt & äta en kaka!

Ibland går inte alltid saker som jag vill och då blir jag oftast extremt frustrerad. Jag har alltid sen jag varit liten velat att saker ska göras och gå precis så som jag vill. Det var säkert därför jag var en grym hästtjej. Det hjälpte mig att sätta mål, hantera motgångar, få styra och ställa över min häst och bara vara min alldeles egna person.
Hästlivet är det som jag saknar mest med att bo här i Stockholm. Att ha häst i denna staden är typ omöjligt och extremt dyrt. Men om någon söker en medryttare så är jag öppen för förslag!

Det känns som hela denna vecka inte har gått som jag velat. Smärtskov med min endometrios och saker har inte bara klaffat som jag önskat. Ett beslut som jag och Alex har tagit inför vår USA resa är att vi ska byta våra abonnemang från Tele2 till Telenor inför vår resa till USA, sen har telenor något som heter telenor change och gör att man kan byta sin telefon var 12 månad vilket kan vara trevligt. Så i nästa vecka ska vi hämta ut våra nya telefoner, Iphone XS blir det. Jag sitter redan och beställer skal från Ideal of Sweden och har även skickat efter en QI laddare. ÄLSKAR verkligen Ideal of Sweden's skal. De är så fina och blir liksom som en del utav ens outfit.
I mean, kolla hur många skal jag har till min nuvarande telefon. (se bild nedan). Vill du köpa någon utav mig hojta till.

Och eftersom jag älskar Ideal of Sweden så mycket så kan även ni beställa hem några snygga skal från dem med rabatt. Med min rabattkod: matildaW20 får ni 20% rabatt på ett helt köp. Så grymt! :D In och beställ koden räcker ett litet tag bara!

Idag har jag även bakat en sjukt god kaka, kan lägga upp receptet här sedan om ni önskar. Det är en kladdkaka + cocoskaka! Så botten är en kladdkaka och så är den toppad med cocos kräm. Visst låter det gott?

Nu ska jag och Aron beställa hem skal till de nya telefonerna och sedan blir det Greys Anatomy medan Alex är iväg och tränar. Han ska även hämta ut ett paket från Gymshark till mi, LÄÄNGTAR samt hämta ut fästingmedel till Aron. Men nu ska vi kolla Greys Anatomy och mumsa på kakan! kram på er!

RABATTKOD PÅ 20 % på IDEAL OF SWEDEN MED KODEN: matildaw20 

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Vilka fina skal. Älskar verkligen mönster för man blir ju så himla glad av det😍
kram
nouw.com/hannaemmy
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja men visst är dem fina 😍 just nu får man 20 % med min kod; matildaW20 passa på 💓
nouw.com/matildawaern
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Dom är så fina!!
nouw.com/sandrabergmanfit
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja visst är dem, passa på att köpa med min kod matildaW20 för 20% rabatt ☺️
nouw.com/matildawaern
artibus
artibus,
Så underbart att ha många skal! <3
nouw.com/artibus
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen! Man kan matcha till alla outfits och man tröttnar aldrig på dem ☺️☺️ Ska köpa nya nu till nya telefonen 😍😍
nouw.com/matildawaern
evelinarou
evelinarou,
Jättefina! 😃 Så fina färger
nouw.com/evelinarou
MatildaWaern
MatildaWaern,
Eller hur, så fina!!
nouw.com/matildawaern
Lillymihlte
Lillymihlte,
Wow för skalan, så himla fina!!♥
nouw.com/lillymihlte
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja visst är dem fina!! <3
nouw.com/matildawaern