Idag är ingen vanlig det för det är min Födelsedag, hurra, hurra hurra!

Nej idag är det ingen vanlig dag utan idag är det min födelsedag! Tänk att lilla jag fyller 25 år idag!
När jag såg folk som var 25 år gamla när jag var yngre tyckte jag dem var super vuxna och ja, typ gamla? Nu är jag själv 25 och jag känner mig inte alls sådär vuxen och supergammal. Jag känner mig precis likadan som jag gjorde när jag fyllde 20 år..
Men men, här växer man upp snabbt.

Idag så har jag varit på jobbet och på vårt morgonmöte imorse så sjöng mina kollegor en liten trudiilitt för mig. Så söta! Älskar verkigen min arbetsplats. Nu i eftermiddag ska vi fira mig. Jag, Alex och Aron endast. Vi ska laga god mat hemma och kolla på första avsnittet av Game of thrones! Vilken födelsedags present att få se den igen, äntligen! På torsdag ska vi åka hem till mina familj och fira mig där och i fredags hade vi Alex familj över på mat och spelkväll för att fira mig. Vi hade det så mysigt och så fina presenter jag fick. Hans släkt är så gullig och snälla emot mig, man är verkligen en i familjen där.

Men ja, Tänk att jag är 25 år gammal nu! Det är ju inte klokt. Lika långt till 30 år som jag har till 20 år. Och det kändes som om jag nyss var 20 år, betyder det att tiden kommer gå snabbt nu och innan jag vet ordet av så är jag 30 år?? Nej, nu pausar vi tiden lite och bara njuter av att var 25 år tycker jag. Jag tror att dessa åren nu som jag har framför mig kommer vara några riktigt bra år för mig. Jag har Alex vid min sida och jag är säker på att allt det bästa inte än har hänt mig och oss. Jag ser fram emot framtiden, men just nu ska jag bara njuta av att bli firad idag och leva i nuet. Hurra hurra hurra för mig!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Grattis fina du!! 💕
nouw.com/amandasääv
MatildaWaern
MatildaWaern,
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Grattis!🎉💗
nouw.com/emblaahlen
MatildaWaern
MatildaWaern,
tack så mycket <3
nouw.com/matildawaern
Naatly
Naatly,
Oh GRATTIS <3
nouw.com/naatly
MatildaWaern
MatildaWaern,
tackar 😃 <3
nouw.com/matildawaern
outfittogo
outfittogo,
Grattiskram!!
nouw.com/outfittogo
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket vännen <3
nouw.com/matildawaern
MirandaBrander
MirandaBrander,
MatildaWaern
MatildaWaern,