Ingenting fungerar i livet om du själv inte mår bra

​Något jag som har lärt mig här i livet är att ingenting i livet fungerar om man inte mår bra. Detta har jag speciellt tänkt mycket på det senaste. Man går runt och tänker att nu har jag fått ett nytt jobb, nu kommer saker och ting bli bättre, eller att man träffa någon ny kille/tjej nu kan jag glömma mitt ex. Eller man umgås mer än man brukar med sina vänner och saker känns så mycket bättre. Självklart så kanske allting känns så mycket bättre och du mår antagligen bättre, iallafall just nu. Men man måste ta tag i allt det som man egentligen mår dåligt av och få bort det ur sitt liv. 

Tänkt det lite som att du har ett hus, i detta huset så har du hallen, I hallen så slänger man oftast av sig skor och jackan, hänger av sig nycklar och väska innan man traskar vidare in i nästa rum som i detta huset är vardagsrummet. Det är ofta här man träffar sina gäster, eller dem man bor med eller sin familj. Nu förstår hur jag menar? Köket finns även i närheten & dit går man ofta för att äta och fylla på ny energi för att klara av dagen. Sovrummet har du där du ska sova, vila upp dig och ja ibland ha det mysigt i. Sedan så har alla hus självklart en toalett, där du fixar dig varje morgon, kanske tvättar dina kläder och ja tar hand om hur du ser ut osv. 
Dessa rum kan man säga representerar olika saker i sitt liv, Sovrummet blir där ditt välmående finnes, där du vilar upp dig & badrummet är där du gör iordning dig varje morgon. Köket är stället du äter och samlar krafter på. Vardagsrummet är som ditt sociala liv, det är där du umgås med familj eller vänner och hallen är passagen mellan jobbet och vardagen.. 

Sen mellan alla dessa rum så finns det säkert små förråd som du väldigt sällan öppnar utan när du öppnar dom så är det för att kasta in något du inte längre vill ha eller behöver.. Det är dessa ställen som du vill undvika, dessa ställien som gör att du inte mår så bra som du borde och förtjänar att må. 

Vad har du för rum i ditt hus? Vilka rum behöver du ha och vilka rum borde kanske försvinna? 
Är dina förråd överfyllda med saker du aldrig tagit i tu med? Eller hur ser dem ut? 

Men viktigast av allt, hur vill du att ditt hus ser ut? För i slutet av dagen så är det ditt liv och du själv kan välja precis hur du vill leva det. 

Gillar

Kommentarer

moasiim
moasiim,
Så himla fin text!!
nouw.com/moasiim
MatildaWaern
MatildaWaern,