Jag är så stolt över min man!

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev något här på bloggen och nu hoppas jag att jag åter igen har inspiration och hittar ord till att skriva ner mina tankar, känslor om mitt liv och berätta för er allt som har hänt sedan sist.

Alex blev klar med sina studier på Universitetet och fick sitt första jobb på Nordea Bank. Där ska han jobba med penningtvätt och granska företag och organistationer för att se att att dem sköter sig. Han gjorde flertal tester på datorn, gick på flertal intervjuer och till slut blev han erbjuden tjänsten. Är jag stolt? HELL YEAH!
My man is the best! Är så himla glad för hans skull! Han förtjänar verkligen detta och ja, vilket sjukt bra jobb han har fått!

Eftersom Alex nu fått ett jobb och vet han får semester så har vi äntligen kunnat boka flygbiljetter, hotell, hyrbil osv för vår ONE month roadtrip igenom Kalifornien, , Nevada, Arizona, Utah och Wyoming! Jag är så exalterad. Detta kommer verkligen bli en drömresa för oss båda! Åka i en mustang cabriolet från San Fransisco via Route 1 till Los Angeles. Uppleva Venie Beach, Las Vegas, Grand Canyon och så mycket häftigt. Vi ska senare idag sätta oss och ta en fika på stan och planera resan mer i detalj. Lägga upp en budget och planera vår exakta resväg för de 2 första veckorna.
Jag är så exalterad och ja, fattar ni eller?

Har du gjort en liknande roadtrip i usa? Ge oss tips! 

Kanske har du gjort denna resa eller ska göra den? Vi följer nu folk som vill hjälpa oss, ge oss tips på alla ''hemliga'' ställen man borde uppleva och inte fastna i turistfällor. Skriv gärna till oss. Under vår resa kommer vi såklart både blogga och instagramma om vår resa, kanske till och med Vlogga? Vem vet? Skriv till oss här eller på instagram - MatildaMaja eller vår gemensamma IG Travel With Babe.

I eftermiddag kanske jag ska skriva lite med om vår resplan och vad vi bokat och ska göra? Vad vill ni höra?

Gillar

Kommentarer