Jag duger precis så som jag är!

​Jag vet att jag kan vara en väldigt intensiv människa. På 2 sekunder hittar jag något nytt jag är galen i. Det kan vara allt från en godis jag bara måste äta varje dag, till att jag köper 4 skor likadana skor i olika färger eller blir galen i en serie, bok eller liknande. Det är bara sån jag är. När jag hittar något jag gillar, då gillar jag verkligen det. Oavsett om det är en godis, bok, serie, skor eller en vän jag inte umgåtts med på länge eller en kille jag börjar bli kär i. Jag blir så inne i det att jag kan tappa bort mig själv totalt i stunden. Ibland är det precis vad jag behöver men oftast så måste jag bara inse att var sak har sin tid. 

Jag tror alla som känner mig kan skratta åt det jag precis skrivit för de alla kommer komma på en sak om mig som det vart såhär med.. För vissa vänner blir jag för mycket, men vissa vänner är så fantastiska att de står bredvid mig oavsett vad. Dem vet att det är sån jag är och till slut så är jag tillbaka till mitt gamla själv. 

Jag älskar att uppleva nya saker, träffa nya människor, kasta mig in i saker som jag bara måste göra för det är så kul. Jag vet att jag är sån. Ibland har det satt mig i situationer som jag tänkt, tusan, varför såg jag inte detta komma? Eller nej, detta vill jag ju inte alls. Men aldrig har jag ångrat något jag gjort i mitt liv. För allt jag upplevt i mitt liv har lett mig fram till den jag är idag. 

Genom mina år som tonåring så hade jag två år då jag hade finnar i verkligen hela ansiktet, jag tyckte inte jag var vacker och jag mådde psykiskt dåligt under en lång period.. Sen en dag när alla andra börja få finnar så försvann mina och sen dess har jag haft helt otrolig hy.(ironiskt eller hur?). Men ush vad den perioden av mitt liv var jobbig. Jag hatade hur jag såg ut verkligen. Något som jag har haft tur med är att min ämnesomsättning verkar ju vara helt fantastiskt. Trots att jag fick sluta idrotta när jag var liten pga sjukdomar så blev jag aldrig ''tjock''. Däremot så har jag ofta mått dåligt över att jag inte har haft de muskler jag hade velat ha. Det har vart så mycket saker jag hade velat ändra på när det kommer till mitt utseende genom de senaste tio åren Varför har jag inte mer symmetrisk ansiktet? Större läppar, större bröst, lite mindre fett på låren, vart lite kortare osv. 

Tänkt att det skulle ta mig så många år att inse att jag faktiskt är vacker som jag är? Och allt handlar inte om utseende utan hur jag är som människa. Jag är så troligt nöjd med den jag har blivit och fram till ett tag sedan har jag aldrig varit det.. Så fort jag började känna mig okej med mig själv så inser jag att alla de saker jag sett hos mig själv som ''dåliga'' & velat ändra på är ju så obefintliga att jag varit löjlig. Jag är den jag är och så är det bara. 

Jag duger precis så som jag är, med mina svagheter & med mina styrkor, jag duger, precis så som jag är!  Och ifall det är någon som inte tycker det i mitt liv, då håller jag dörren öppen för dem så dem kan gå!! 

Gillar

Kommentarer

moasiim,
Jag måste fråga vart du bor någonstans i detta avlånga land, du verkar vara en sådan härlig och fin person! 😊
moa.siim.webblogg.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hehe tack 😊 jag bor i kungsbacka!
nouw.com/matildawaern