Jag ska våga klä mig i andra färger än svart/grått och vitt!

Innehåller affiliate-länkar

Jag har alltid varit den som klär mig diskret, lite tråkigt och nästan endast i basplagg. Jag säger inte att det är något fel med det men jag har alltid blivit förundrad över dem som kan klä sig i färgglada mönster, häftiga outfits med kläder jag inte tror jag skulle bära upp. Jag önskar jag inte hade några skavanker på min kropp, och jag kanske inte ens har många nu men dem jag har märker jag verkligen av och kan få ångest utav.

Men nu är det nog med att få ångest över sin kropp! 

Vi kvinnor ser inte ut som fotomodeller. Vi har celluliter, finnar, utslag, lite fett på kroppen och ibland orakade ben som inte glänser. Vi kan inte alltid vara perfekta och perfekt är inte fotomodellerna heller. Nej för hade de vart perfekta så hade inte det behövts bildredigering. Man hade sett deras celluliter, deras hy som den är. Helt plötsligt så skulle dem se ut mer som ''vi andra''..

På pride så vågade jag våga lite mer.

Så när pride festivalen kom så bestämde jag mig för att våga. Jag är hetero men skäms ibland över min kropp. Och det ska ingen behöva göra, ingen ska skämmas. Alla ska få vara sig själva, leva sitt eget liv osv.
Så därför vågade jag på mig att ha på mig lite mer färg, lite mer mönster och kanske visa mig själv lite mer som jag är.

Jag vågade att bära en tröja utan BH. Jag vågade sätta på mig färgglada kläder, inte bära något smink förutom ögonbryn och läppar och jag vågade embrace mig för den jag är. Så stolt är jag och även om jag gjorde allt detta så är vägen till att känna mig helt bekväm med min kropp lång, men jag har iallafall tagit något steg framåt och det är jag stolt över. (nedan ser ni min outfit jag pratar om)

Outfiten är från MONKI och väskan är från IVY REVEL och solglasögonen från NIVIDAS & klocka från Daniel Wellington.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men wow!!! Så jääävla snygg 😍😍 så himla bra inlägg, viktigt att ta ett steg i taget och tillslut så är man i mål! Man får låta det ta den tiden det tar 😍
nouw.com/linndossing
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh men tack vännen för dina ord <3 blir lite berörd! OCh ja, det är ett viktigt inlägg och ja, varje litet steg framåt är bättre än inget steg alls 😊 <3
nouw.com/matildawaern
4foodies
4foodies,
Så himla fin😍 blir också inspirerad nu att ta in lite mer färg i garderoben
nouw.com/4foodies
MatildaWaern
MatildaWaern,
Do it! Mer färg åt folket! 😃 haha
nouw.com/matildawaern