Jag vågade & tror det blev bra.

Jag har ju i tidigare inlägg frågat er vad jag ska välja när det kommer till hur nya Matilda ska bli och idag bestämde jag mig och vågade! Jag ska gå tillbaka till mitt gamla blonda hår och idag var steg 1 då man inte kan gå från väldigt mörk till blondin på några timmar. Iallafall inte om man vill få ett fint, naturligt resultat, vilket jag självklart vill. 

Så efter 3-4 timmar spenderat hos frisören under gårdagen så är detta resultatet. Blev ljusare än vad jag hade hoppats på vilket är super bra, för då har vi ett ljusare utgångsläge nästa gång. Min duktiga frisör Linda W på Hair by Angels i kungsbacka är verkligen en tjej jag rekommenderar. Alltid nöjd när jag går därifrån & så skönt att ha en frisör som förstår hur man menar när man fumligt förklarar hur man vill ha håret. Tycker det är läskigt att låta någon klippa eller färga mitt hår, är ju så rädd om det men med Linda som frisör så blir det alltid bra! 

Vad tycker ni? 

Hade ett rätt så mörkt utgångsläge på håret men tycker det ljusnades upp väldigt fint!! 

Gillar

Kommentarer

Kim,
Jag tycker att du ska sluta låta totala främlingar bestämma över dig, ditt hår och ditt liv.
kimpalonen.blogspot.com
MatildaWaern
MatildaWaern,
Du har nog inte läst flera inlägg på min blogg? Jag har bett om åsikter och jag bestämmer rätt så bra över mitt egna liv. Hade du läst lite mer på min blogg så hade du nog förstått det. 😊
nouw.com/matildawaern
Eveline Rejsmar,
Otroligt fint både innan och efter, men lite mer livligt med slingor! Super snygg 😘
www.eveliner.devote.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tusen tack 😘 Känns så annorlunda fortfarande men man vänjer sig väl! 😉
nouw.com/matildawaern