Kärlek ❤️

Att vara kär är nog en av de bästa känslorna i världen. När jag säger att jag blev kär i Alex redan på vår första date efter bara känt honom i knappt en vecka så låter det kanske töntigt & överdrivet but the truth is att när han log emot mig på jobbet i lunchrummet så var det kört... Jag föll pladask för honom & jag bara visste att det var början på något vackert.

För bara några dagar sedan så firade vi 13 hela månader tillsammans men det första ögonblicket när jag föll för honom redan innan han sa ett ord till mig känns som igår.. Jag ska inte ljuga och säga att dessa månader har varit som en dans på rosor, vi har haft de mest underbara stunderna ihop men även riktigt kassa stunder med. Men det är så ett förhållande är ibland, lite som en rollercoaster. Vi gör fel, vi tänker olika, vi upplever saker olika & vi alla är olika. Ibland så missförstår man varandra, kanske inte alltid säger det man tänker eller känner & ibland kanske man säger saker man inte menar.. Men är det något jag älskar med vårt förhållande är att trots när det kan bli riktigt fel så vill vi alltid samma sak, oavsett vad ''felet/bråket'' är om så är vi viktigast.

Vi vill att vårt förhållande ska vara det bästa det kan vara & att vi båda ska vara så lyckliga som vi bara kan. Jag vet att vi stöttar varandra i vad vi än vill och drömmer om och tillsammans så är vi bäst.

Är det något jag har lärt mig dessa 13 månader tillsammans så är det verkligen att jag och Alex tänker på två helt olika planeter & 99% av det som skapar ’’problem’’ mellan oss är att vi pratar om samma sak fast på 2 olika sätt. Detta gör att oftast så menar vi samma sak bara det vi uttrycker det olika.. Så sjukt störande och ja, antar att det är sant det dem säger, kvinnor & män är från olika planeter.. Samtidigt så är det våra olikheter som gör oss till ett sånt starkt par. Vi har båda många egenskaper som är lika, såsom att vi båda är otroligt sociala & utåtriktade, vi värdesätter våra familjer över allt annat & vi är extremt envisa (båda två verkligen). Men vissa saker är vi extremt olika på & så är det för alla.. Så länge vi båda alltid lyssnar på den andra, pratar så vi båda förstår & kommer ihåg i allt att vi båda är på samma sida & vill samma sak så vet jag att vi kommer ha det så grymt.. Och det har vi, vi är helt awesome tillsammans. Jag har nog aldrig varit så lycklig nu med någon som jag är med Alex. Det är en kärlek som är rätt obeskrivlig men ändå så bekant, det är lite som att hitta hem liksom..

Det jag älskar med Alex är att jag känner att jag kan vara mig själv oavsett vad. Han gör mig till att vilja vara en bättre person & även ifall jag har sidor jag inte alltid är stolt över så kan han ibland se dem, men han vet att jag kämpar med att dem ska bort.. Jag älskar hur han får mig att känna mig som den lyckligaste tjejen i världen & jag blir lycklig när jag ser honom glad. Det finns ingen bättre känsla än att göra något för honom som får han lycklig.. I guess, If he’s happy, I’m happy..

Jag vet att vi bara vart tillsammans i lite mer än 13 månader men på dessa månader har det hänt så mycket i mitt liv, med mig & jag vet att jag hade inte gjort allt detta på 13 månader om det inte vore för att Alex är i mitt liv. Vi finns där för varandra, vi stöttar varandra, pushar varandra och gör varandra bättre.. Jag är så tacksam över det. Utan Alex hade denna vägen vart tråkig, ensam och lång. Med honom så är det som att vara på världens bästa resa, konstant <3


Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Wow vilket fint inlägg, vilka ord! Man blir nästan småblödig <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket vännen ❤️
nouw.com/matildawaern
noraandd
noraandd,
Men gud så fint! Tårarna i ögon är for real <3
nouw.com/noraandd
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi tack ❤️😍
nouw.com/matildawaern
Jennie,
Trevligt!

men om det är så att man hela tiden missförstår varandra för man inte är på samma vågländ tror inte jag det kommer hålla i slutändan Tyvärr.

www.missjennke.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hade vi missförstått varandra hela tiden hade vi nog inte kommit åhär långt ☺️ Samma våglängd är vi absolut på men ibland tror jag att män och kvinnor tänker i olika banor fast på samma sätt! Gäller bara hitta en kommunikation där man pratar så man förstår varandra. Vilket vi nu gör men MA lär sig nya saker hela tiden. 😍 så länge Man båda vill samma saker i livet och ser en framtid med varandra så går allt ❤️
nouw.com/matildawaern
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så otroligt magiskt fint!! <3
nouw.com/lillymihlte
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi tack vännen ❤️🌸
nouw.com/matildawaern
louisemellqvist
louisemellqvist,
så fint inlägg ❤️ Det är inte töntigt att bli kär i någon så fort, jag har själv blivit det & kärlek är en sådannunderbar känsla 😘
nouw.com/louisemellqvist
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack ❤️ Kärlek är ju det finaste vi har.. ❤️
nouw.com/matildawaern
Felicia,
Den 11 januari hade jag och min karl också 13 månader och liksom er träffades vi på jobbet. Det räckte med ett leende så var man fast och en vecka senare var man på dejt. Inte bara det.. Känner sig igen mig när du nämner att ni pratar om samma sak fast på 2 olika sätt! Ah! Vad sjukt! Fint att läsa. All lycka till er.
feliciaaulen.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh grattis till er också! 😍 tack så mycket och all lycka till er med 😍❤️
nouw.com/matildawaern
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuuu vad fint skrivet!! Ni är ju verkligen så fantastiska tillsammans!!! STOR KRAM vännen <3
nouw.com/matildaberlin
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi tack vännen ❤️❤️ Kram på dig med!
nouw.com/matildawaern
amandalarssons
amandalarssons,
Såå fint inlägg!! 😍❤️
nouw.com/amandalarssons
MatildaWaern
MatildaWaern,
Naatly
Naatly,
Så vackert!! Kan riktigt känna känslorna genom skärmen 😍❤️
nouw.com/naatly