Kemisk peeling, WOW / rabattkod

Samarbete med Anna Forsman på Studio Ribbing. Rabattkod finnes på 20 &.

Det har vart en intensiv vecka förra veckan och ibland är man skyldig att unna mig själv något. Efter att ha vart i USA så har mitt ansikte utsätts för mycket sol och ibland kanske man inte har varit bäst på att ta hand om sitt ansikte. Därför var det dags för lite skönhetsbehandlingar tyckte jag.

Jag har ju lääääänge gått hos Anna Forsman som finns på Studio Ribbing, en jätte fin salong som ligger vi Sankt Eriksplan i Centrala Stockholm. Hon gör allt från fransar, vaxning och lashlift, ansiktsbehandlingar, kemisk peeling. Hon håller till på Ni får gärna kika in hennes instagram Skinandcarebyanna för att se hennes behandlingar och så!

Jag bokade in en Kemiskpeeling och wow, jag har aldrig någonsin gått på kemisk peeling tidigare men det kommer jag definitivt att göra igen, min hy blev helt fantastisk efter, pormaskar minskade, min hy fick en helt annan lyster och kändes även ''fastare'', förstår ni hur jag menar?

Kemisk peeling är perfekt för dig som vill ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med djupgående serum, masker samt eventuell apparatur eller massage. Behandlingen är mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, linjer och förlorad spänst.

RABATTKOD 25 % på alla behandlingar hos Anna på Studio Ribbing. ANGE: MATILDAMAJA i meddelandet vid bokning för att få 20% rabatt. 

Därför kan jag varmt rekommendera Anna till er alla och kan med stolthet erbjuda alla er som följer mig och bor i Stockholm en rabattkod hos Anna om man uppger rabattkoden: MATILDAMAJA i meddelandet vid bokningen. Då får du 20 % rabatt på HUDVÅRDSBEHANDLINGAR hos Anna. Boka kan du göra här!! Välj behandlingar hos Anna Forsman. Eller så kan du skriva på Skinandcarebyanna's instagram (klicka här) till henne för bokning, om du även har frågor om någon behandling?

är det nån gång du ska unna dig denna behandling så är det efter sommaren! 

jag kan verkligen VARMT rekommendera Anna och känner du att din hy behöver nytt GLOW så skräddarsyr hon ansiktsbehandlingen efter just din hy och vad du känner. Sen som sagt gör hon även volym- och singel-fransar, Vaxningar, Lashlift, vaxning av bryn, och brynfärg samt olika ansiktsbehandlingar som inte är kemisk peeling.

se bilder nedan från före- och efter jag gjort kemisk peeling! Ser ni skillnaden?!

                                före                                                    efter

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229