Läkarbesök, Sjukskrivning & UVI.

Innehåller affiliate-länkar

Sedan jag kom hem från sjukhuset efter operationen så har jag haft så extremt svårt att kissa.. Ja nu blir det lite personligt här, men detta har verkligen varit ett problem för mig. Det har svidit när jag kissat, känt tungt & som att jag liksom inte får kontakt med kisseriet.. Har sprungit säkert flera gånger i timmen och kissat, så i lördags ringde jag avdelningen jag låg på och fick det jag trott bekräftat. Urinvägsinfektion och de hänvisade mig till en närakut på söndagen.

Lat som jag är så blev det ingen närakut på söndagen utan jag väntade tills jag kunde besöka vårdcentralen och träffa min läkare. Nya läkare om jag ska vara korrekt. Eftersom vi flyttade från Stureby till Kungsholmen så listade jag om mig på Serafens vårdcentral vid Stadshuset då de hade många läkare och speciellt så såg min läkare trevlig ut på bilden, så jag valde henne. Det som är så bra med Serafen är att de har öppen mottagning varje dag 9.30-11 så man går bara dit, skriver upp sig själv på listan och inväntar sin tur, innan mig var det bara 2 stycken så hela besöket gick på kanske 40 minuter och resulterade i fortsatt sjukskrivning till den 28 oktober & en urinvägsinfektion. 

Jag och Alex skulle ta bussen tillbaka från vårdcentralen och äta frukost hemma men vi missade vår hållplats så vi hamnade på fridhemsplan där vi hämtade ut min antibiotika på apoteket samt åt frukost på Espresso House som låg där bredvid. Supergott & sen hoppade vi på rätt buss från fridhemsplan och åkte och hämta ut 2 spel som vi köpt. 
- Cards agains humanity & Med andra ord. Såfort jag mår bättre så kommer det bli många spelkvällar med vännerna hemma hos oss! 

Väl hemma igen så satte Alex sig och pluggade inför Tentan som han sedan åkte till vid klockan 3 och jag städa och fixade lite i lägenheten. Imorgon ska vi städa och göra det fint här hemma så då kan jag ta lite bilder så ni får se hur vi bor. 

Nu blir det dags för lite soffhäng och mys, ARON ÄR HEMMA ❤️ vi hämtade honom hos Alex föräldrar där vi åt middag och kollade på Barncancergalan tillsammans, som jag grät under det tv-programet.. Nej nog om det, kommer bara börja gråta igen, nu blir det att kolla inredning på pinterest eller nått kul. ​

Två helt sjukt roliga spel som passar att spela med vänner! Köpte från cdon.com och gick fort och smidigt att få hem och hämta up på posten!

Gillar

Kommentarer

Rebeca,
Hej! Jag bloggar om endometrios och min reumatiska sjukdom också. Gå gärna in och kika på min blogg. / Rebeca
becaaah.blogg.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hej! Vad glad jag blir att folk bloggar om endometrios & reumatism, vi är ju som tvillingar! ☺️ Ska absolut kika in på den. Kika in på min andra blogg www.nouw.com/endosystrar som är en blogg där kvinnor kan lägga upp sina endostory och information om Endometrios finns! 💛🎗
nouw.com/matildawaern
Victoriafredriksson
Victoriafredriksson,
Usch vad tråkigt med UVI! hopp om att de läker snabbt!
nouw.com/victoriafredriksson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen! Tack ❤️❤️ Tagit en kur nu på 1 dag bara och det börjar kännas liiiite bättre ☺️❤️
nouw.com/matildawaern