Lite medvind i Livet

Lyckan fortsätter, jag är glad och solen skiner även idag. Ibland är det bara så skönt när saker bara flyter på och man äntligen känner att man får lite medvind i livet, något som jag verkligen behöver nu. Det är kallt här i stockholm men idag när solen sken så kände jag att det var dags att dra ut lilla familjen på en promenad tillsammans så så blev det.

Vi gick samma runda som jag och Aron gick igår och vilket vackert väder. Det var så skönt att gå i solen och bara njuta av lite D-vitamin. På vägen hem stannade vi i hundrastgården där Aron fick springa av sig lite mer. När vi kom hem 1 timme senare så slängde jag i mig lite mat innan det blev dags för att åka till fysioterapeuten. Hon gick igenom lite övningar som var bra för mig att köra samt kollade min gym teknik och jag fick massa positiv feedback. Tydligen så har jag bättre koll på hur man tränar än vad jag ger mig själv cred för. SÅ det var kul att få lite bekräftelse och styrning i vad som visade sig vara rätt riktigt.

När jag kom hem så drog Alex iväg till Gymmet och jag och Aron stanna hemma och kollade ett avsnitt av Vår Tid Är Nu. SÅÅ bra serie! När Alex kommer hem ska vi laga lax & grönkål, kolla Outlander och mysa.. Längtar efter att bara kura ihop oss alla tre i soffan och bara vara. Jag har verkligen världens bästa hund och pojkvän! Idag är jag sådär lycklig, glad och positiv på livet. Så glad att jag äntligen får lite medvind!

Gillar

Kommentarer