Lugn helg och fyndat på Åhlens!

Innehåller affiliate-länkar

Denna helgen gick fort och åter igen är det måndag. Vanligtvis ser jag fram emot måndag då det är dagen nya avsnitt av Outlander släpps, min absolut bästa favoritserie!! Men då säsongsavslutning har varit så är måndagarna numera inget att se fram emot. Helgen har bara varit fokuserad på att vila hemma med vovven och träning. En spontan lugn helg där inget varit planerat vilket har varit så skönt. Ibland behöver man bara en lugn helg.

Idag har jag jobbat på nästa hela dagen. Jag jobbar ju som sköterska/admin på GynStockholm på St:Göran och idag har jag fixat iordning hela förrådet och organiserat, sorterat och märkt upp allt! Det tog sin lilla tid men är det något jag älskar så är det ordning och reda. Det var även dags för besök hos tandhygienisten vilket jag inte gillar. Tycker det gör så extremt ont när de skrapar, polerar osv.. Men det såg iallafall bättre ut än sist. Tog en fika på stan med min pojkvän och Aron.

När vi kom hem så blev det kloklippning (och ni som känner mig vet att detta är det värsta jag vet) men Aron var sååå duktigt och vi lyckades, så extremt stolt över mig själv. Han blev även lite trimmad och klippt så nu är han fin och presentabel tills imorgon då min familj kommer upp till Stockholm, så de ska äta hos oss imorgon!
Jag tog en varmdusch, satte på mig min nya morgonrock från Gant som är på rea på Åhlens (999;-) men nu 200 kr!! Gjorde min favoritansiktsmask och nu sitter jag och skriver här på bloggen. Det blir snart att kolla ett avsnitt manifest, gå ut med hunden, lägga sig och läsa en boj av Jojo Moyes och sen sova. Hoppas ni alla har haft en UNDERBAR måndag!

Min nya morgonrock från GANT som på Åhlens rean kostar endast 200 kr (vanligvis 999:-) så ett riktigt klipp.
Samt min favorit-ansiktsmask. Rengör porer på djupet och man blir len som en bebis! Klicka på bilden för länk!

Stolt matte klipper klor och ledsen hund står ut i vetskap att han får godis direkt efter. Hur ör du när du klipper din hunds klor?

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
Åh morgonrocken ser verkligen underbar ut 😍
nouw.com/louisemellqvist
MatildaWaern
MatildaWaern,
Den är såååå mysig! Mjuk och go, varm och mysig! Sen att man fick den för ett sånt bra pris var ju bara ännu Bättre😊
nouw.com/matildawaern
evelinarou
evelinarou,
Åh vilken mysig morgonrock 😊 <3
nouw.com/evelinarou
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja den är supermysig! Rekommenderar starkt! 😍😍
nouw.com/matildawaern
FeliciaAulen
FeliciaAulen,
Morgonrock i världsklass haha, ser supermysig ut 😍
nouw.com/feliciaaulen
MatildaWaern
MatildaWaern,
Alltså typ bästa morgonrocken jag har haft 😍😍
nouw.com/matildawaern