Människans bästa vän

Jag märker att när det kommer upp bilder på hundar så blir alla genast intresserade och vem älskar inte en hund?
Min lilla vovve Aron som ni säkerligen sett här på bloggen eller instagram är min egna lilla vovve. Han är nu 4 år gammal och jag har haft honom sedan han var 12 veckor gammal. Bästa beslutet jag har tagit i mitt liv var att skaffa honom och han ger mig så mycket lycka. Hunden är verkligen människans bästa vän!

Så Aron är 4 år gammal och är en blandras mellan Bichon Havanais & Dvärgpudel. Detta innebär att han fäller ingenting och är ''allergivänlig''. Vilket är mycket bra då både Alex bror och min lillasyster Molly är allergiska mot alla pälsdjur. Och detta gör att han kan följa med oss överallt. Dels för han är liten men också för man behöver inte oroa sig att han ska smutsa, håra ner eller liknande när man besöker vänner.

Aron har alltid varit en aktiv och glad kille och redan när han var 13 veckor kunde han flertal kommandon och så fort vi fick börja träna agility så började vi även med det. Han är så smart hund & lär sig så snabbt. Nu kan han flertal trick och är superduktig på agility. Men det är till hans fördel att vara så smart, för han är extremt duktig på att se söt ut och få godis precis när han vill.. Nu när jag är hemma och är sjuk så har han nog blivit lite extra bortskämd, men det förtjänar han för han ser efter mig när jag är hemma.

Direkt efter jag kom hem efter operationen så var han som ett plåster på mig, han följde efter mig hela tiden och märkte han att jag hade ont så kom och och gnydde och la sig bredvid mig, typ som han sa: Matte jag är här du behöver inte vara ensam..

Shit vad jag älskar denna hund ❤️

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men alltså såååå söt <3
matildaberlin.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
hihi visst är han 😊 <3
nouw.com/matildawaern
celinelundqvists
celinelundqvists,
Min högsta önskan är ju att få ha en egen hund <3 Någon gång då jag vet att jag inte kommer flytta runt mer så ska jag absolut skaffa en!
nouw.com/celinelundqvists
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det är en bra önskan tycker jag ☺️ Jag har flyttat 9 ggr på snart 3 år och min hund har inte störts utav det, han är van vid att jag reser mycket och tycker det är kul att få hänga med🐶
nouw.com/matildawaern
Livetochviktresan
Livetochviktresan,
Att ha hund är bland de mysigaste och roligaste som finns! <3 Vår Yumyum fyller snart 7 år <3
nouw.com/livetochviktresan
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja visst är det ❤️
nouw.com/matildawaern
happyM
happyM,
Alltså så otroligt söt! Är absolut det bästa jag gjort i livet, att skaffa en liten vovve ❤️
nouw.com/happym
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh vad har du för vovve? 🐶💓
nouw.com/matildawaern
happyM
happyM,
Hon är blandning av dvärgpudel och terrier faktiskt! 😍❣️
nouw.com/happym
MatildaWaern
MatildaWaern,
Låter som en härlig blandning 😍😍
nouw.com/matildawaern