Min hudvårds rutin / My skin care routine

Jag har aldrig varit mer nörd när det gäller hudvård som jag är nu. Jag älskar allt som har med hudvård att göra och jag har det senaste halvåret-året blivit mycket mer medveten om min hy, hur den fungerar och har nu en daglig rutin när det gäller min hy. Den ingår liksom i samma rutin som att borsta tänderna och tar mig kanske 5 minuter morgon och kväll.

Min hudvårds ritual är helig & även om jag är försenad så MÅSTE jag göra varje steg för ja, jag vill känna att ansiktet känns fräscht, har ett glow, en bra bas för ev smink eller liknande.

Detta är min hudvårdsrutin steg för steg 

samt vilka produkter jag använder.

1. Tvättar ansiktet med ljummet vatten.
2. Tar min ansiktsrengöring från Clinique & smörjer i ansiktet
3. Tar fram min älskade FOREO som jag blöter i vatten samt tar en pytteliten skvätt rengöring från Clinique på. Sätter på FOREO och rengör i cirkelformade rörelser i ansiktet i ca 1 minut.
4. Sköljer av ansiktet med ljummet vatten & sköljer av min FOREO även.
5. Tar min lilla ansiktshandduk som ENDAST användes till MITT ansikte.
6. Tar ett av mina 3 olika serum beroende på hur jag känner min hy känns. Brukar variera mellan dessa tre & smörjer in detta med cirkelrörelser i ansiktet, överallt förutom under ögonen precis. Man kan även ta lite på halsen lätt.
Låt torka in i 20-30 sekunder. De tre jag brukar variera mellan är: Estelle & Thild BioHydrate Thirst Relief Vitamin Serum 30 m, Estelle & Thild Optimal rescue serum, Estelle & Thild BioDefense Mulit-Nutrient Youth Oil,

7. Smörjer in under mina ögonen med min Ögonkräm från Estelle & Thild.

8. Smörjer in resten av ansiktet med min moisturizer från Clinique.

9. Varje kväll tar jag även Xlash på mina fransar vilket har gjort att dem växer så mycket bättre, är mycket längre och ja, WOW en produkt alla måste ha hemma! FINNS HÄR!

TADA sen är det klart! Hela processen kanske tar totalt runt 3-5 minuter beroende på hur bråttom jag har.

Foreo har verkligen ändrat min hy till det bättre!

Något som jag absolut har sett förbättrat min hy det senaste är min FOREO play plus som jag köpt för ca 499kr kr på Lyko.se. LÄNK HÄR!! Den finns med utbyttbara batterier, är billigare, mindre och smidig och funkar otroligt bra. Ett bra första köp som FOREO för att se hur man tycker det känns. Jag älskar den och önskar mig en ny FOREO i julklapp, FOREO FOFO som kostar just nu endast 671 kr på Lyko.se och är helt fantastisk! Den är utrustad med avancerade hudsensorer för analys av hudens tillstånd i realtid och anpassar automatiskt din hudrensningsrutin efter dina behov. 360-hudanalysen skickas direkt till FOREO-appen som din LUNA fofo är kopplad till. Styrkan hos T-Sonic-pulsationerna och rutinens längd ställs in och visar vilka ansiktsområden som du behöver fokusera på. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM FOREO FOFO.

dessa är mina måsten hemma i badrummet

Kan VARMT rekommendera varenda produkt utav dessa, dem har hjälpt mig fått så mycket bättre hy, längre fransar och ett glow som jag tidigare inte haft. Just nu (IDAG) har dessutom LYKO.se 25 % rabatt på ALL HUDVÅRD?! Bra tajming eller hur?! Klicka hem dina favoriter just nu!

Clinique rengöring soap
Xlash
Thirst relief serum
nutrient oil
Eye serum

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Har också Estelle&Thild produkter 😍
nouw.com/evelinarou
MatildaWaern
MatildaWaern,
Vad tycker du? 😊 Gillar du dem lika mycket som jag?
nouw.com/matildawaern
soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh tack så mycket! 😊
nouw.com/matildawaern