Min nya kamera!!

Som jag har sagt i veckan, jag har köpt en ny kamera!!
Jag har alltid älskat att dokumentera mina resor, födelsedagar, månadsdagar, ja allt som man liksom vill minnas. Jag har alltid älskat att ta bilder och leka med färger, redigera och liksom fånga min känsla av ett speciellt ögonblick på en bild så jag för alltid kan minnas det. Det har också varit mitt sätt att lite uttrycka mig själv, förstår ni hur jag menar?

Vilket fall som helst, jag och Alex åkte i måndags till elgiganten för att köpa min nya kamera som dessutom var på REA. Vem älskar inte att köpa saker på rea? Helt plötsligt så blir det billigare OCH så mycket roligare när man liksom fyndat något man ändå tänk köpa! Love it.

Kameran jag köpte är en Canon EOS M100 och wow, jag är så imponerad. Inte bara så går skärmen att vrida upp så den är perfekt att spela in vloggar där man kanske vill se sig själv samtidigt eller ta en selfie, familje bild eller som nu när vi åker till USA ta bild på både mig och Alex tillsammans liksom samtidigt som vi ser skärmen, PERFEKT. Det är en liten smidig kompaktkamera som är perfekt att gå från att ta bilder på sin iPhone till att börja ta bilder med en kamera. Den har touch skärm, wifi och bluetooth vilket betyder att man kan överföra bilder enkelt utan sladdar till både dator och mobil. Perfekt om man är på resa och vill snabbt ladda över bilden för redigering i dator/telefon för att sedan kunna posta. Kameran tar även bilder i 24,2 megapixlar och har en videokvalitet i bioliknande full HD- kvalitet.

Jag har redan börjat ta lite bilder med kameran och håller på att lära mig den.(youtube är min bästa vän när jag håller på att lära mig alla inställningar osv). Det jag fick med till kameran var EOS M100-kamerahus, skyddslock R-F-4, en rem EM-300DB, batteriladdare LC-E12E, batteri LP-E12 och en nätkabel. Väskan köpte jag till och även minneskortet. Det finns även snygga skal man kan köpa till kameran som gör den mer personlig.

Vad använder ni för kamera? Vad är era bästa foto tips? Snälla ge mig alla tips ni har!!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag har en likadan kameraväska fast i den större storleken bara hihi! Älskar den!
nouw.com/celinelundqvists
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh ibland undrar jag om jag inte borde tagit den större, älskar väskan verkligen!!
nouw.com/matildawaern
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså okej, nu snackar vi om att jag är avis!! :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi, slå till och köp en om du ser den på rean, kan varmt rekomendera den 😊
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229