Mina pälsklingar 🐶💕

Baloo har nu bott hos mig & Aron i 1,5 vecka och allting går så bra (Peppar, peppar ta i trä)...
Jag var så orolig i början att de kanske inte skulle funka ihop, att det skulle gå bra mellan dem de första dagarna och sedan så skulle den ena tröttna på den andra men än så länge så verkar inte det ske. Det känns som dem båda faktiskt gillar varandra och de leker på lika villkor. Baloo har lärt sig att säga ifrån när Aron blir för mycket till en retsticka & Aron börjar lära sig att läsa av Baloos signaler när han vill/inte vill leka. 

Promenaderna går så bra med de båda, Aron går nästan finare nu i koppel än vad han gjorde innan Baloo kom hit. Det känns som de är trygga att gå sida i sidan med varandra och självklart så måste Aron kissa på exakt samma ställe som Baloo. Hemma i lägenheten så blir det mycket sovandes men även mycket lek och bus. Baloo älskar apport medan Aron tycker det är roligare med jage. Aron förstår inte riktigt att om man släpper bollen så kastar jag ju iväg den igen, men nej, det är mycket roligare att springa med bollen i munnen än att släppa den. Baloo däremot förstår det och älskar att leka apport. 

Här är några bilder som man hunnit ta de senaste dagarna. Är de inte söta tillsammans? 

Gillar

Kommentarer

maricapika
maricapika,
Men guuud vilka gosvovvar! 😃
nouw.com/maricapika
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack, dem är mina två små hjärtan ❤️
nouw.com/matildawaern
Lina
,
det är väl ett mycket bra tecken att Aron kissar där baloo kissar och tvärtom. De markerar på så sätt att de tillhör samma flock så andra hundar förstår detta.
Har de gjort upp om vem som är ledarhund? Eller verkar de falla naturligt i sina roller?
Mycket söta sötnosar! ❤️
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja det kanske det är, inte tänkt att de kanske markerar revir så!😊 ja det är nog Baloo som är ledarhund men Även aron i vissa situationer.. Tror de faller in naturligt i sina roller, inget bråk utan bara att Baloo kan säga ifrån när Aron är för mycket retsticka. 😊 Tack❤️
nouw.com/matildawaern