Mysiga människor förändrar ditt liv, är du en?

En dag kanske du har turen att möta en sann, ärlig och öppen person. Redan från första gången du träffar dem så är dom mysiga & du kan inte sluta le i deras närhet. Känslan av lycka täcker dig från topp till tå. Tiden går alldeles för fort när du umgås med mysiga människor, helt plötsligt så har du druckit flera koppar te, pratat om en massa olika saker och allting verkar bara flyta på. Allt är så enkelt med mysiga människor. Trots att du kanske träffade personen för bara några få dagar sedan så inser du att denna personen är så mysig och är redan en av dina bästa vänner. Det är bara du och dem som existerar, tiden blir bortglömd.

När ni väl ska säga hejdå så vill du bara krama om den mysiga personen så hårt du bara kan, eftersom endast med dem känner du att du verkligen vågar och kan vara dig själv, fullt ut. Dem kan förstå saker som du aldrig berättat för någon annan innan och att prata om dem sakerna känns naturligt. Dina murar kanske rivs ner lite snabbare och du vågar låta denna mysiga människa komma dig närmare inpå än flera andra goda vänner du har. Du känner dig trygg, trots att du kanske inte känt personen särkilt länge alls. Du är redo att utforska det okända, erövra hav, simma oceaner, men bara tillsammans, för du trivs så bra i personens sällskap.

En dag kommer du att drömma om att vara som dem, dem mysiga människorna. Du vill ge din värme, ge andra glädje och styrka som de gav dig. Helt plötsligt så hittar du en lucka i ditt fullspäckade schema för att göra en trevlig middag för dina föräldrar, som kommer hem utmattad efter arbetet. Du skriver till dina vänner som du inte har talat med på ett tag. Det är när du upptäcker dolda, goda delarna av din själ, som redan finns inuti dig. Det är då du kan börja leva livet fullt ut, det är då du hittar modet att våga leva fullt ut!

Det är ett otroligt nöje att träffa en mysig person. De ändrar dig, Kanske är du själv redan en av dessa mysiga människor? Och om inte, varför inte bli en? Det kan dock vara ett hårt arbete, för nuförtiden har de flesta människor är vana vid att ta emot mer än att ge. Men livet handlar inte alltid om att få saker utan om att ge! För glädjen av att vara en mysig människa för någon annan är så värt det!

Visst är det värt ett försök?

Gillar

Kommentarer