När man är kär & helt plötsligt är det som man blivit dement..

Jag har varit otroligt dåligt det senaste på att hålla mina sociala medier up-to-date men nu börjar det ändra sig, bloggen har nu varit aktiv sen i fredags igen & Instagramen är on fire. SHIT vad rädd jag blev imorse när instagram inte funkade, trodde först jag blivit hackad & visste inte riktigt vad jag skulle ägna min morgon åt..
Mina dagar har gått från att vara fyllda med tråkiga vardagliga ting för ca 9 månader sedan till att faktiskt bli fyllda med mer meningsfulla ting. Ni som känner mig vet exakt vad jag menar, det kan hända att mina dagar spenderas numera mestadels med Alex vid min sida & så har det vart sedan vi träffades första gången för lite mer än 9 månader sedan. Haha & ja, jag kanske är kär men något jag märkt jag blir när jag är kär är otroligt glömsk.. Jag glömmer saker hit & dit men det värsta är nog att jag blir så himla fnittrig. Haha det är helt sjukt men ibland känner jag mig som en liten flicka som går runt på rosa moln & har en enhörning i trädgården eller något, haha ni fattar grejen? När man är kär så blir man lite tokig & jag som redan är lite tokig, ja ni kan ju bara tänka er hur jag är nu då. Till mitt försvar så måste jag ändå säga att det är helt underbart. Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag mådde såhär bra & jag vill inte att det ska ta slut.

Sommaren har kanske inte varit den bästa med tanke på min endometrios, sjukskrivning och operation MEN mycket bra har hänt också såsom vi har ju fått en ny lägenhet. Så nu bor jag tillsammans med min helt underbara pojkvän Alex & en frisk & glad vovve och ja. Vad mer kan man be om? Jag vet att ni är många som undrar vem min pojkvän Alex är och faktum är att just nu sitter jag hemma i vår soffa, Alex är i sovrummet med Aron & jag sitter här och bloggar om saker jag kanske egentligen borde säga till honom själv, men han kan ju inte riktigt veta hur jag känner, haha.. Jag vet att han inte läser min blogg något vidare ofta så här är det rätt safe att skriva...

Idag måste jag ändå säga att jag varit en rätt bra flickvän för trots att jag mådde skit imorse när jag vaknade så har jag varit söt, trevlig och faktiskt rätt gullig mestadels hela dagen. Idag var vi ute en lite sväng på stan och köpte lite saker till lägenhet, Det blev några kuddar och filtar från mio sedan några kuddar från hm också samt lite små pyssel från panduro då jag har ett litet projekt jag ska fixa med i sovrummet, kan visa er när jag är klar.

Jag har nog vart speciellt kärleksfull idag emellanåt & det är så otroligt skönt att känna sig så trygg och bekväm med någon man verkligen bryr sig så mycket om och älskar med hela sitt hjärta, för shit vad jag älskar denna kille.. Ni vet inte så mycket om honom ännu & jag är rädd för att jag berättar för mycket om honom så kommer ni bli lika kära som jag är i honom & det vore ju lite elakt för han är ju faktiskt bara min. Vad jag kan säga är att han är sjukt snygg, otroligt omtänksam, får mig att skratta varje dag, är otroligt jobbig för det mesta men som tur är så är han så söt så det är ok liksom. Han har rolig humor, är sjukt stilig, klär sig väldigt snyggt & är lika social och framåt som mig vilket är otroligt viktigt. Jag gillar att han vågar ta för sig, att han faktiskt kan prata med mina vänner & min familj & liksom ''sköta'' sig, man behöver inte oroa sig för att han inte ska klara sig om man går iväg och gör något eller pratar med någon en stund. Han är helt avgudad utav Aron vilket är ett måste & faktum att han tar han om Aron som sin egen hund & tar hand om Aron minst lika mycket som mig (om inte mer) säger så himla mycket om vad han är för kille. Han är bara helt himla perfekt, Aron får tillochmed sova i sängen och han sover alltid på Alex sida..

Men nog om att ge honom komplimanger för skulle det nu vara så att han faktiskt läser så får han inte få för mycket komplimanger så han blir för självgod.. Hahah. Dags för mig att borsta tänderna, gå & lägga mig i sängen och somna bredvid världens finaste kille. Kanske kan jag säga något av allt detta jag skrev till honom, vem vet.. Vilket fall som helst så somnar jag bredvid någon som är hela min värld just nu.. Shit, nu får jag lägga av, vill inte bli en av dem där tjejerna som BARA pratar om sin pojkvän hela tiden.. Over and out på er! ❤️
Det är väl kanske dags att skriva om del 3 snart i vår kärlekshistoria... eller?

Gillar

Kommentarer