När man får unna sig något

Samarbete med Ornament.se

Jag är rätt dålig på att köpa nya kläder, smycken eller saker till mig själv i vanliga fall, men nu när jag har vart sjuk och tyckt lite synd om mig själv så har jag faktiskt unnat mig några nya saker till mig själv. Det måste man ju få lov att göra ibland.
Örhängen är något som jag nästan aldrig köper och jag brukar typ alltid ha samma på mig varje dag. Men efter att ha sett ornaments smycken så var jag bara tvungen att beställa hem några nya örhängen samt piercingar!

De är då snygga, ligger bra i pris och passar både i vardagen men även till lite finare tillfällen. Jag köpte hem två stycken lite större örhängen i silver och metall och jag är så nöjd. Beställde även en piercing i form av ett löv som jag har som en stav i örat. Då nöjd!
Dessa smycken kommer få vara med mycket!
Jag tycker de var så snygga så till och med IDAG har jag en rabattkod: Matilda20 som ger er 20% på ett helt köp på www.ornament.se, lyxigt eller hur? Så passa på, in och köp till er själva eller kanske en present till någon i julklapp?

Rabattkod på www.ornament.se : Matilda20 för 20 % rabatt IDAG!

Gillar

Kommentarer

unexpected
unexpected,
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack 😊 De har såå mycket fina örhängen och piercingar på Ornament! 😊 passa på att unna dig något vetja! Har 20% rabattkod på ett helt köp! 😉
nouw.com/matildawaern
jossihanna
jossihanna,
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack, jag är så nöjd! Finns så mycket fint på ornament.se, gå in och kolla! Med min rabattkod: Matilda20 får man just nu 20% rabatt på ett helt köp just idag!! 😊 <3
nouw.com/matildawaern
MissSophie
MissSophie,
Köper inte heller så mycket kläder och sånt 😛 fina örhängen!
nouw.com/misssophie
MatildaWaern
MatildaWaern,
😊 visst var dem 😍
nouw.com/matildawaern
agnesmathildas
agnesmathildas,
Alltså! Så fina! Jag är precis som du när det gäller att unna mig framför allt örhängen.
nouw.com/agnesmathildas
MatildaWaern
MatildaWaern,
Så snygga 😍 ja, jag har typ ett par som jag alltid har... haha men kul att ha några nya nu😊
nouw.com/matildawaern
Josäfin,
wow vad snygga!! 😃
jossanamigo.blogg.se