'Nu går allting för bra så snart kommer väl allt gå åt skogen igen'', Jajamensan!

​Jag sa på ''skoj'' för ett tag sedan ''Nu går allting för bra så snart kommer väl allt gå åt skogen igen'', kanske borde jag sagt ''peppar, peppar ta i trä'' efter? 

Jag har alltid sagt att man får aldrig mer saker i sitt liv än vad man klarar av att hantera & i vissa perioder har det vart svårare för mig att själv tro på det. Just nu är det en sådan period..
Allting har gård så bra efter skilsmässan, jag hade ju ordnat bostad, jobb och ''hittat mig själv'' och känt, nu är situationen under kontroll. Men nu knappt 4 månader senare så börjar saker dala nedåt igen. 

Igår fick jag beskedet att jag måste leta ny bostad då min hyresvärd flyttar tillbaka tidigare än beräknat, jag skulle ju bo här till februari nästa år. Så nu blir det lite kort varsel att återigen ge sig ut på ''bostadsmarknaden''. Någon som i dagens Sverige knappt existerar då det finns inga lägenheter att söka tyvärr. Så det enda man får göra är att söka det som finns och sedan hoppas på att man får lite tur.. Jag har ju ändå någon månad på mig att hitta nytt så det ska nog ordna sig, det som är jobbigt är den extra stressen att inte veta om man har någonstans att bo när jag måste flytta.. 

Jag har även vart väldigt mycket sjuk det sista, var som sagt inlagd på Varbergs sjukhus och är nu åter hemma. Mår väl piss och ska på återbesök, men försöker vila upp mig så gott det går. Jag hoppas läkarn kommer på snart vad det är som orsakar mina besvär och att det går att ordna det snart.. Det finns inget jobbigare än att vara sjuk och tyvärr inte kunna göra någonting åt det.. 

Men trots allt det ''dåliga'' som vart nu det senaste så har jag så mycket gott i mitt liv även. Har en otrolig familj som alltid ställer upp för mig oavsett vad, vänner som finns där och stöttar mig. Har två underbara hundar som är totalt ovetande om vad som egentligen händer men är glada för de allra minsta sakerna. Känslan efter man varit nere i tvättstugan och tvättat och sedan kommer upp 5 minuter senare och blir välkomnad av två studsande hundar som pratar och vill pussa och hälsa på en är obeskrivlig.. Det är en sån kärlek så man blir ju helt överväldigad. Jag är så tacksam för så mycket i mitt liv, och det får jag inte glömma bort när jobbigare tider som dessa kommer. Allting löser sig alltid, det gäller bara att ha lite is i magen, försöka tänka positivt och ha tro på att saker kommer att ordna sig. 

Gillar

Kommentarer