Ny familjemedlem på väg!!

​Så nu var det bokat och klart! Den 5 december får vi vår nya familjemedlem hem till familjen Waern, nämligen en liten söt hund från Spanien. Han kallas just nu för Teddy men vi får se vad för namn han får när han kommer hem till oss. Han blev omhändertagen av en förening som heter Amigos Mios, en förening som räddar gatuhundar/vanvårdade hundar i spanien. Vi såg Teddy på deras Facebook sida och läste om honom, vi blev helt fast. Dom beskrev honom och det kändes som vi redan hade en Teddy hemma, nämligen Aron. Så jag tror det kommer bli en perfekt matchning. Aron kommer få en lillebror. 

Så här skrev dom om Teddy som gjorde att vi fastnade för honom.
''Teddy är ett riktigt charmtroll och har en tigrerad päls. Han är en glad, pigg och kelig hund som gick riktigt fint i koppel även om det nog inte var något som han prövat på så ofta , men det lär han sig fort.

Teddy hittades vid ett skola vars rektor alltid tar kontakt med Alicia för att tipsa om övergivna hundar. Varför hundar blir dumpade just där kan ju vara för att chansen att bli sedd och omhändertagen där är större än på många andra platser och barnen tycker synd om dem. Gatan utanför är dock hårt trafikerad så Alicia försöker åka dit snarast för att undvika en olycka.. ''

Vi är så excited inför att han kommer flygas till Sverige den 5 december.. Jag har länge velat ha en till hund, och att adoptera en hund från sämre förhållanden känns både gott i hjärta & själ och jag tror att han och Aron kommer bli vänner och här hemma överröstad av kärlek.. 

Är han inte söt?

Vill du veta mer om hur man går tillväga för att adoptera en hund så kika in på - http://www.amigosmios.se
Det finns alla slags hundar i olika åldrar som längtar efter ett eget hem. Kanske finns din framtid hund där? 

Gillar

Kommentarer