Nytt liv i Stockholm..

Så som ni flesta redan vet så flyttade jag upp till Stockholm för 1 vecka sedan & ja, varför då? Det kan man ju fråga sig.. Svaret? Jo, jag behövde något nytt, ett miljöombyte & bo närmre vänner trots att detta innebär att jag kommer vara längre ifrån min familj.. Därav så blev det en flytt till Stockholm där jag fick nytt jobb på SVPH ute på Kungsholmen som gruppchef inom hemtjänst samt en lägenhet i Älvsjö med världens bästa BFF Natalie!

Jag vet att många fortfarande tänker, men varför då? & du har aldrig pratat om detta innan ju? Mjo, det har jag faktiskt gjort, pratat om att flytta till Stockholm och bo med Natalie men på något sätt så har något kommit iväg och hällt mig tillbaka.

När jag träffade mitt EX så fick jag lägenhet i Göteborg och allting och då var det rätt självklart att jag skulle stanna kvar där, annars hade jag nog varit utomlands, I Stockholm sedan lång tid tillbaka eller kanske bott i USA, vad vet jag.. Oavsett så kände jag efter jag kom hem från min USA resa, som btw, var helt himla amazing, snälla ta mig tillbaka, att det är lite nu eller aldrig jag får ta beslut som att på 1 dag säga till min bästa vän, Hey, jag kommer till Stockholm imorgon, jag har hittat 2 lägenheter vi ska kolla på & jag har tre intervjuer för jobb & jag tänker flytta upp snarast möjligt, är du på eller att skaffa lägenhet tillsammans?

Haha, jag tror Natalie var minst lika chockad som jag var men på de 2 dagar jag var uppe i Stockholm så hann vi båda fixa lägenhet tillsammans + att jag tog detta jobbet ute på Kungsholmen som jag nu jobbat på i 2 veckor & stormtrivs. Dock så har jag haft det otur med hälsan & vart lite sjuk, men jag antar samtidigt att nu drar säsongen igång för alla virus och influenser så vad kan man räkna med liksom..

Men nu bor jag i Stockholm, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra & som Göteborgare så skäms man kanske lite när man halvt säger att Stockholm är en väldigt fin stad, hade det inte varit för alla människor som knör på bussar & tunnelbanor så hade stan vart rätt perfekt.. Jag tror att jag kommer bli positiv överraskad över hur bra jag faktiskt kommer trivas här uppe. Men innerst i mitt hjärta så hör jag hemma på västkusten, jag lovar!

Många av sitter säkerligen även och tänker men vad hände med J? Var inte ni tillsammans & varför tog det slut? Jaa. Det kan bli en rätt långdragen historia men i korta drag så var vi inte på samma ställen i livet just nu. Vi båda ville ha samma saker i livet men kanske vid olika tillfällen. Därav så var det bästa för oss att faktiskt skiljas åt.. Så ja, nu är men åter igen singel.. Så himla kul.. Men hellre singel än att än en gång göra om samma misstag och vara med någon som man behöver gå och vänta på ska vilja saker såsom man själv vill.

Jag är en rätt bestämd dam som har mina mål, förväntningar och synsätt på livet, och ja. Jag vill hitta någon som är som jag med dem. Som faktiskt vill samma saker som jag vill, ger lika mycket som jag och som får lika mycket tillbaka.. Det är dags för mig att för än gång skull tänka på mig igen, endast. Vad jag vill, vad jag behöver och vad jag ska göra.. Sen antar jag att nångång så dyker väl bara mr right upp när man minst anar det & antagligen när det passar som minst.. Men det, det tar vi då!! Och vad jag vill och tänker och har för mål nu i livet, det är en helt annan story för en annan gång. Nu ska jag och Aron ligga i soffan, äta glass & kolla på outlanders, det är sånt man får göra när man är sjuk på en tisdag!

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
hur kommer det sig att du fått jobb som gruppchef när du, som jag förstått det, inte har den utbildningen? 😊
MatildaWaern
MatildaWaern,
Varierad livserfarenhet och är utbildad undersköterska med ledarkunskaper inom projektledning sedan tidigare.
nouw.com/matildawaern