Och sen slog verkligheten till.

Som ni alla har märkt så har jag inte varit aktiv på mina sociala medier. Varför? Jo dels för att nu under Corona tider så gör man inte så mycket på dagarna vilket gör att man inte har så mycket att skriva om. Dessutom har jag varit sjukskriven pga min endometrios så jag har inte mått särkilt bra. Varken fysiskt eller psykiskt. Ni endo-tjejer som läser detta förstår mig säkert när jag säger att man inte har någon lust eller ork till något under ett endometrios skov och för er som inte har endometrios. Tänk er den värsta tänkbara menssmärtan du någonsin varit med om och sedan tänk att du har det konstant i flera veckor/månader.. Då kanske ni förstår varför bloggen inte fått så mycket uppmärksamhet.


Men bara för jag själv inte har bloggat så betyder inte det att jag inte läst era bloggar. Jag håller mig nog allt uppdaterad på vad de flesta gör, och till skillnad från mig, så gör alla inte särkilt mycket i dessa tider. Tackar Corona för det antar jag...

Något som jag märkt när jag varit sjukskriven och varit ute med hunden är att när Corona kom så är det så mycket fler folk som är ute i naturen än tidigare. Då folk vill hålla undan sig från stan men ändå komma ut så har de sökt sig till naturen. Vilket jag tycker är jätte bra! För min psykiska hälsa så hjälper det mig verkligen att vara ute i naturen på promenader eller bara sitta vid vattnet och ha en fin utsikt. Denna vecka kom även värmen till Stockholm så förhoppningsvis kan jag spendera lite mer tid på balkongen sen när det är färdig. För vi har en väldigt stor och härlig balkong för att bo i lägenhet. Kan visa er bilder när det är klar.

Hur har ni alla mått under Corona? Har det påverkat era liv mycket? Jag som jobbar inom vården är rätt safe med mitt jobb, men vet att alla inte är det. Hoppas ni klarar er och nu är jag tillbaka igen. BE safe out there!

Gillar

Kommentarer