Överraskningsfest - Vilken Succé

Är det några jag har stor respekt för så är det människor som utbildar sig för att jaga en karriär i något dem brinner för. Att studera i flertal år efter gymnasiet och ta examen/master etc är något jag tycker är beundransvärt. Jag själv är någon som älskar att göra framför att läsa (om det inte gäller läsning för nöjes skull eller något jag är extra intresserad utav). Att Alex som studerat i närmare 5 år efter gymnasiet och lämnat in 2 stycken C-uppsatser varav den sista idag är jag extremt imponerad och stolt över. Vilken pojkvän jag har och såklart så ska dettas firas med en överraskningsfest!

Att jag lyckats hålla denna fest hemlig i snart 2 veckor är jag lite stolt över. Jag och Alex mamma pratade ihop oss och bestämde att ha festen hemma hos dem för att fira Alex ordentligt. Vi hade ordnat så den närmsta familjen var där och vi var ett glatt gäng på 10 stycken som överraskade Alex igår eftermiddags. Jag tror han blev helt överrumplad och trodde endast vi skulle på en slappkväll hemma hos hans föräldrar men kvällen resulterade i succé form av fest.

Vi åt Taco's, spelade kort, skålade med skumpa och Alex fick öppna presenter. Han fick flertal fina presenter och jag tror speciellt han blev glad över Espresso maskinen från Nespresso han fick av sina föräldrar samt sin nya Whiskey karaff med glas och whiskey stenar. Det blev en riktig lyckad kväll och som resulterade i en övernattning hos hans föräldrar.

Nu sitter vi hemma i soffan och slappar, med två på i bakgrunden, Aron som springer runt i trädgården och är nöjd och jag är så glad att det är helg, för vi har faktiskt lite planer denna helgen på roliga saker såsom galamiddag och brunch i stan.
Men nu ska jag ta det lugnt hemma medans Alex jobbar. Wow, vilken kille jag har. Kandidatexamen i både ekonomi och statsvetenskap! HURRA FÖR HONOM! ❤️

Här kommer lite bilder från gårdagen.

Gillar

Kommentarer

Annica,
Men vad härligt, jag har precis avslutat första terminen i förskollärarprogrammet - har tre år till framför mig.. Kan inte ens tänka mig känslan av att vara färdig..
mamaannica.com
MatildaWaern
MatildaWaern,
JAg kan tänka mig det, men tiden går så fort och vad roligt att ha ett helt program framför sig att göra! <3
nouw.com/matildawaern
artibus
artibus,
Men åh så fantatsikt. Jag gjorde en överraskningsfest när min sambo fyllde 25, för tre år sedan. Så mycket kärlek, lycka och kärlek igen!❤️
nouw.com/artibus
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi, vi båda fyller 25 år detta året och jag har hintat att jag aldrig fått en överaskningsfest så ja... kanske detta är året det händer 😊 <3 det blir sån mysig stämning när nån blir helt överaskad och alla är där för att göra just den personen glad 😊
nouw.com/matildawaern
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Överraskningsfest är fan det bästa. Planerade en till min fästman när han fyllde år förrförra året. Jag höll den hemlig i mer än en månad. 😂 Var mycket planerande för att det skulle gå i lås då festen skulle vara i vårat hem och han typ aldrig är borta utan mig. Men med hjälp av hans storasyster så gick planen helt i lås! 😁 Bästa fest jag någonsin hållit i!
nouw.com/lifeisbetteralive
MatildaWaern
MatildaWaern,
JA 😃 önskar nån gjorde det för mig nångång... 😋 Kul att din fest blev lyckad 😃 det blev våran med 😃
nouw.com/matildawaern