På väg hem till Göteborg

Nu sitter vi på MTR Express på väg hem till mina föräldrar hemma i Göteborg. Jag vill bara vara framme så jag kan krama om min familj, gratta pappa på 50 års dagen och ha en sjukt mysig helg med min familj. Senast jag var hemma var när vi skulle flytta upp alla möbler från min lägenhet i Göteborg till vår lägenhet som vi bor i nu, detta var 1 oktober. Så det var 1.5 månad sedan jag var hemma hos dem sist, och då bara över en natt, så väldigt kort visit.

Imorgon ska vi ha öppet hus för min pappa för våra släktingar och vänner. Ska bli kul att få introducera Alex till min pappas släkt, mammas släkt träffade han i våras. Imorgon ska även Aron klippa sig, han kommer bli så söt!

Som vanligt så funkar inte wi-fi på tåget så får streama serier från telefonen, lite segt är det men bättre än att bara sitta och kolla ut genom ett kolsvart fönster, Alex sitter och pluggar bredvid mig och Aron ligger emellan oss och sover. Nu ska jag sätta på Bianca Ingrossos sommarprat, har ännu inte lyssnat på det. Hoppas jag inte börjar böla..

Gillar

Kommentarer

Nalliepallie
Nalliepallie,
Hej, hoppas ni får en skön helg med familjen kram på dig 😊
nouw.com/nalliepallie