Pälsvård & salongsbesök! Två nya hundar!

Igår besökte vi Epic Dog Salong på Kungsholmen i Stockholm. Det var dags för Musses första frisering och en uppfräschning för Aron!
Visst har jag klippt lite runt ögonen på Musse och tassarna men att denna lilla sötnosen döljde sig under allt hår kunde jag aldrig tro!
Matte och husse dog sötdöden när de fick se Musse efter sin första frisering. Även Aron såklart lika snygg och söt!

Vanligtvis klipper jag Aron hemma själv, men någon gång om året brukar jag känna in Aron på salong för att verkligen få en uppfräschning och Epic Dog Salong är verkligen bäst i hela Stockholm!! Både resultat av hur mina hundar blir efter klippning men även bemötande från ??? är så bra. Hon har så god hand om hundar, är supertrevlig och att hundarna älskar henne är väl det bästa betyget. Tycker hundarna såg så stolta ut idag efter dem blivit friserade. Kan varmt rekommendera Epic dog salong och något jag älskar med salongen är deras instagram sida @epic_dog_salong. Man får så mycket tips på oälskvärd, kloklippning och allt möjligt som rör hundar. Att man även får se så många söta hundars makeover är ju ett stort +. Snart kommer det även en pälsvårdskurs online. Något som kan vara perfekt för nyblivna hundägare som kanske i Corona tider inte har möjlighet att lämna in hunden på salong eller som vill lära sig sköta pälsvården och klippa sin hund själv! Så håll utkik efter den kursen! Jag har lärt mig så mycket av henne på salongen som har hjälpt mig så mycket i min pälsvård med hundarna!

Men nu, seriöst!! Hur söta är mina hundar?😍 kolla in före och efterbilderna nedan.

Gillar

Kommentarer