PostOP. Tiden efter operationen.

Att vara trött i kroppen & pigg i huvudet är nog det jobbigaste just nu. Jag blir så rastlös men såfort jag ska ut och ta en promenad eller göra någonting här hemma så blir jag trött lika fort som jag börjar. Suck.. Jag längtar tills jag får mitt gamla vanliga jag tillbaka. Inte för jag kommer få det helt för nu har jag ju Endometrios & den kommer jag alltid att ha. Men livet går ju vidare & nu ska vi vara positiva.

Jag tror att min kropp läker ganska bra faktiskt. Trots att jag somnar klockan 4 på nätterna för jag ligger och vrider och vänder mig då jag inte kan ligga bekvämt & smärtfritt hur jag än gör. Och trots att jag antagligen fått en UVI (urinvägsinfektion). Jag ringde till avdelningen jag skrevs ut från i onsdags och frågade om det är normalt att ha ont efter operationen när man kissar samt inte riktigt känna sig färdig. De sa dem att det är det nog inte, utan att jag borde söka mig till en närakut för att kolla om jag då fått en UVI. Vi får väl se om vi orkar oss iväg på en söndag till en närakut. Jag tvivlar på det, bättre att besöka sin vårdcentral imorgon.

Såren på magen läker fint. Magen är dock rätt öm och lite svullen(om jag nu inte blivit fet dehär senaste dagarna?).
TENS har jag använt nästan varje dag och det är så skönt. Att få elektrisk simulering(stötar) där man har ont är verkligen ögat men samtidigt lite lätt smärtsamt. Men det funkar, känner att smärtan faktiskt avtar!

Det har vart full ös med min nya bloggsida Endosystrar. Att jag sen gjorde en Facebook sida, en grupp och ett instagram konto till bloggen är ju så typiskt mig. Inte kan man göra något halvdant utan man måste göra det 110 %. Och det har vart så skönt för hjärnan att ha något att tänka på och något att göra. Måste bara aktivera kroppen lite mera så den är trött på kvällarna.

Just nu sitter jag ensam hemma i soffan i vår nya lägenhet som jag inte ens har lagt ut bilder på ännu! Dåligt utav mig men med operationen och allting så har det vart lite mycket det senaste. Ska försöka i nästa vecka att städa iordning lite och ta bilder så ni får se lägenheten.
Snart kommer väl Alex hem efter han vart på gymmet. GUD vad jag längtar tills jag kan börja gymma igen, undrar när jag får det? Får fråga läkarn på återbesöket om 2 veckor. Tror ju inte jag får träna innan dess? Blir väl att köra lite yoga här hemma eller lite promenader med hunden. Alex har tenta imorgon vilket betyder att han kommer sitta intensivt fram tills den är imorgon klockan 16 vilket är bra.. För då kan jag sitta ifred och svara på alla er underbara människor som skriver till mig på bloggen, instagram & Facebook. Det är så kul att höra era historier och tankar om endometrios & vissa av er har man bandat med lite mer så man pratar om allt mellan himmel och jord.

Nu får det bli en glass & kolla wahlgrens värld på Dplay!
kärlek till er ❤️

Gillar

Kommentarer