Samtalet jag hade väntat på. Återbuds tid på MR röntgen. Dock obehaglig undersökning!

I torsdags fick jag ett samtal som jag bev så himla glad över att jag fick. Det var från MR röntgen på Huddinge sjukhus som sa att de hade fått en återbudstid så om jag kunde det datumet kunde jag få en tidigare tid. Innan sköterskan ens hunnit säga vilken tid det var så sa jag, JAG TAR DEN! Sköterskan bara, men du vet inte när det är? Och jag bara, nej men jag kan! Så imorse åkte jag och Alex till Huddinge sjukhus för att göra en MR röntgen av Lilla Bäckenet som en del av utredningen utav min endometrios.

Vi anmälde oss och satta oss ner i väntrummet Niklas som sköterskan hette introducerade sig och bad oss följa med. Jag fick byta om i ett bås till en sjukhusskjorta. Sköterskan Niklas frågade en massa frågor om jag var opererad, gravid, hade nån metall i kroppen osv. Jag sa hejdå till Alex och sen fick jag gå in och lägga mig på en liten brits som sen åker in i MR-apparaten. De satte en gördel runt magen/bäckenet. Gav mig en spruta i låret och sedan fick jag sätta i öronproppar och fick hörlurar på mig och en stor bricka över kroppen och sedan åkte jag in i apparaten. Jag som har lite klaustrofobi var väl inte jätte glad på att ligga där stilla i 40 minuter och ha ett mot område runt 20 cm runt mig.. Det var lite läskigt så jag låg och blundade hela tiden och i hörlurarna hade jag Rixfm på.

Jag vet att eftersom jag låg ner och blundade så trots att MR maskinen låter SJUKT JÄVLA HÖGT så somnade jag nog till en gång och vakna av att jag ryckte till och för 2 sekunder när jag öppnade ögonen glömt bort vart jag var. Det var lite äckligt och sköterskan Niklas fråga i hörlurarna, Går det bra? Jag bara; jadå, råkade somna till. Och när jag sa det hörde jag att de fnittrade lite över det. Vilka sköna sköterskor.

Efter jag var klar så åt vi lite frukost snabbt på Espresso house innan vi skulle åka till jobben. Men när vi stod på flemmingsberg station så började jag må as dåligt. Blev yrslig, dåsig och mådde allmänt piss. Så vi hoppade av pendeln vid Stockholm Södra och tog en uber hem. Alex lämnade av mig och åkte till jobbet och jag sov från kl 12 till klockan 18. På riktigt. Jag var så trött och mådde så dåligt. Nu har jag som en huvudvärk och längtar efter att få sova.

Nu är Alex hemma och lagar mat, Aron leker med sin leksak och jag kollar på Här är ditt liv med Pernilla Wahlgren. I love my family, men hade jag vart tvungen att välja en ny familj om jag inte fick ha min så hade jag lätt velat ha Pernilla Wahlgren som min mamma.. Eller som Bianca Ingrosso säger, hon är liksom mamma till sin mamma. Stört skön kvinna! Och som Alexander säger, min nya crush är Bianca Ingrosso.. Haha true. Vilken tjej!

Vilket fall som helst, nu ska vi äta middag och kolla Walking Dead och sen blir det en tidigt sänggång idag. Hoppas er dag har vart bra vänner ❤️

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Wow, att somna i den där är en bedrift! Jag har egentligen inte klaustrofobi, men i den apparaten fick jag det! Berodde nog mycket på det där grymt hemska ljudet som kan väcka döda!! Fick också musik i hörlurarna, men hörde den knappt pga ljudet. Hoppas nu att undersökningen ger något!
nouw.com/frokena
MatildaWaern
MatildaWaern,
Haha eller hur! jag hade Rix FM i lurarna men på nått sätt somna jag ändå! haha
nouw.com/matildawaern
Naatly
Naatly,
Vad skönt att du fick en tidigare tid!! Jag gjorde också en MR för några veckor sen och det är ju inte det roligaste. Jag röntgade huvudet så fick inte ha musik heller. Sånt jäkla bankande 😂 Hoppas undersökningen ger något! KRAM
nouw.com/naatly
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen, ibland har man tur! Den låter sååå högt, så jag förstår inte hur jag kunde somna! Tack vännen<3
nouw.com/matildawaern