Små steg framåt är bättre än inga steg alls.

De senaste dagarna har det känts som jag har tagit pyttesmå steg framåt & istället för att vara negativ och önskar att saker och ska gå fortare så är jag faktiskt extremt nöjd. För små steg framåt är bättre än inga steg alls & definitivt bättre än steg bakåt. De senaste dagarna har jag försökt ta minst 1 långpromenad om dagen. Det behöver inte vara världens powerwalk utan en mysig promenad med hunden i min egna takt. Vissa dagar har vi promenerat ensam & andra med vänner eller pojkvännen. En sak är alltid bestående och det är att hunden alltid är med. Min fina lilla Aron.

I helgen så har det verkligen varit något hela tiden som har hänt, vilka är skönt för annars hade jag nog vart extremt uttråkad och inte lika positiv som jag är nu.

I Fredags så bestämde vi oss för att ha en mysig hemmakväll tillsammans jag och Alex då vi både var extremt trötta. Men i sista minuten så fick jag feeling och bjöd över bästa Julia & Zacke på promenad, middag & Idol-mys. Vi tog en riktigt härlig promenad med hundarna & pratade om allt och ingenting. Jag är så tacksam över att jag har en vän som Julia, vi är så extremt lika på många plan men ändå så olika. Vänner som henne får man vara rädd om, så tacksam jag har henne. Efter promenaden så åkte vi & köpte sushi & max för att sedan äta och kolla på Idol. En riktigt mysig kväll.

Lördag morgon och jag vaknade med extrema smärtor i magen.. Vet inte om det är mensvärk utan mens, eller om det är att jag gick långt med Julia dagen innan, oavsett så gör det ont och hela förmiddagen spenderades med alvedon, oxynorm & en vetekudde på magen.. Fyfan.. Man glömmer snabbt hur ont mensvärk kan göra (om det nu ens är det?)..
På eftermiddagen hämtade svärföräldrarna oss och vi åkte hem till dem för att sedan åka till Skogskyrkogården. Så vackert med alla tända ljus. Alla helgons afton är verkligen en fin högtid. Minnas sina nära & kära som inte längre är med oss på jorden. På kvällen blev det god middag & mys framför tvn. Vi sövde faktiskt över hos svärföräldrarna, tror de saknar att vi brukar bo hemma hos dem & man känner sig verkligen hemma när man är där. Så glad över att ha sånna fina svärföräldrar som jag har, älskar verkligen Alex familj och dem är ju trots allt min närmsta familj här uppe i Stockholm.

Söndag morgon och Alex ska jobba hela dagen så jag, Alex och Aron tog tunnelbanan in till stan vid kl 10.30. Alex åkte till jobbet och jag och Aron ska ta en frukost på Under Kastanjen med Julia & Zacke. Så mysigt att äta frukost med sin bästa vän och favorit hundar för att sedan promenera runt i gamla stan & Kungsträdgården & fortsätta prata om livet. Det är sån tur att Aron & Zacke är så bra vänner & trivs så bra tillsammans. Saknar verkligen när vi alla 4 bodde tillsammans, önskar ibland Julia & Zacke hade flyttat in. Hade vart lite mysigt att bo som i ett kollektiv som man gjorde innan..

Resten av söndagen spenderades hemma i soffan med Aron. Han däckade direkt när vi kom hem, vart mycket promenerande för honom de senaste dagarna & jag själv var rätt trött efter 3 intensiva men helt underbara dagar.
Små steg framåt har jag tagit. Jag sover numera bättre, äter kanske liiite bättre och försöker vara med aktiv och vara ute och promenera på dagarna så jag ändå ska hålla igång. Nästa vecka är planen att jag ska kunna återgå till att börja träna & sakta men säkert bli mig själv igen. Smärtan i magen är fortfarande kvar tyvärr. Den har kommit och gått under dessa dagar men jag hoppas att den kommer ge med sig snart.

Nu ska jag tända ljus i hela lägenheten, sätta mig med min padda och läsa lite bloggar och kolla matinspiration till veckans mathandling. Det är måndag och jag är faktiskt pepp på en ny vecka med nya möjligheter! :D

Gillar

Kommentarer

Knoxtindra
Knoxtindra,
Aron är ju så himla söt. Herregud! 😊 Så härligt att läsa att det ändå känns att det går framåt, även om stegen är små. Riktningen är ändå helt rätt.
nouw.com/knoxtindra
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hihi tack ☺️ Han är så himla söt varje dag, alla borde ha en Aron i sitt liv 😍 ja tack, det är skönt att känna att det går framåt, även om det går lite långsamt 💓
nouw.com/matildawaern