Smärta, smärta..... & valpmys

Som jag skrev i förr förra inlägget så gjorde jag en kolposkopi förra veckan och enda sedan dess har jag haft sån extrem smärta. Att ha endometrios är ju så härligt för det gör att för mig när jag gör något gynekologiskt ingrepp att jag nästan alltid får smärta efter och har jag riktigt otur så triggar det igång ett smärtskov. Tyvärr tror jag detta är fallet denna gången. Hej igen smärtskov. Jag har inte saknat dig.

Dagarna för mig består mestadels av att vakna, ta smärttabletter, värmesäck och ligga kvar i soffan eller sängen. Alex springer ut med lilla valpen Musse alla gånger under dagen när jag har ont. Så skönt att jag har honom. Vet inte vad jag skulle tagit mig till utan Alex. Resten av dagen värvas med att försöka äta, vila, kolla på tvn samt kolla när Musse och Aron busar och leker inomhus. Det är så härligt att se dem börja komma närmre varandra. När jag orkar är kameran framme och kort tas. För er som har instagram så har Aron & Musse ett eget instagram konto, Havapoobrothers. Gå gärna in & följ! Har ni små hundar ni har instagram konton till? Följ gärna oss så vi kan följa er tillbaka, vill gärna följa mer hundar på instagram.

Men mestadels av mina dagar består av smärta just nu. Ni andra som gjort kolposkopi, hur länge hade ni ont efter och hur längde blödde ni? När kan detta tros vara över undrar jag?

Resten av denna dagen ska jag bara ligga och vila & hoppas på att denna smärta snart bestämmer sig att försvinna. Hoppas ni andra där ute mår bra och får en härlig helg! ❤️


Gillar

Kommentarer