Snart flyttar jag, vart är jag påväg?

Det ska bli så härligt att flytta till helgen. Lämna lägenheten man delat med sitt ex & starta sitt nya liv i sin alldeles egna lägenhet. Det ska bli riktigt spännande och blir ett nytt kapitel i mitt liv. Detta blir första lägenheten som jag har ensam. Jag och mitt ex flyttade ju ihop direkt när jag flyttade hemifrån. Så jag har ju faktiskt aldrig bott ensam. Men det kommer gå bra för jag har ju hunden, så helt ensam är jag inte.

Jag kommer få nycklarna till lägenheten lagom till helgen så jag kan börja flytta in och förhoppningsvis ha flyttat ut allt från gamla lägenheten innan månadsskiftet. Blir rull rulle denna vecka med saker som sker. Flytten går till  en lägenhet vid torget i Kungsbacka. Jag kommer bo nära allt för en gång skull. Aron blir ''stadsvovve' & jag kan inte längre släppa ut han i trädgården på morgonen utan måste klä på mig, gå ner för trappuppgången och gå ut på en promenad. Så blir en liten omställning för oss, men det blir bra!

Imorgon börjar jag packa ner allting i lådor, ush vad jobbigt. Men det blir kul sen när man ska packa upp allt och själv bestämma vad som ska vara vart & inreda nya lägenheten precis så som jag vill. Rosa överallt? haha.
Någon som har tips på hur man får själva flyttningsprocessen att blir enklare & roligare?

Gillar

Kommentarer