Träningsvärk, den bästa smärtan

Efter två dagar på gymmet kommer den efterlängtade träningsvärken som jag inte känt sedan Juni. Att man kan bli så glad över att ha ont i kroppen utav att ha tränat. Önskar jag hade ett badkar så jag hade kunnat ta ett varmt bad, mjuka upp mina onda muskler som jobbat så hårt i två dagar. NI förstår inte hur bra jag mår idag. Vanligtvis när jag har haft ont de senaste månaderna så har det varit pga saker jag inte kan göra något åt. Denna gången har jag själv orsakat det och för något bra, muskelbyggande, välmående och återuppta min livstil med träning i vardagen.

Dagen har spenderats hemma i soffan med vovven, Alex har varit på jobbet och slutar inte förrän kl 20 ikväll. Jag har kollat tv serier, kollat julklappar och black friade weekend sales. Det är så sjukt svårt att skriva önskelista inför julafton, när man var liten visste man exakt vad man ville ha. Nu kommer jag bara på tråkiga saker om toalettpapper och saker till hemmet. Har ni tips på saker man kan önska sig i julklapp som förbättrar ens hälsa och välmående? Tipsa gärna!

Nu ska jag poppa popcorn & kolla på Vampire Diaries. Aron är efter mig hack i häl vart jag än går och så fort jag slutar klia honom så gnäller han. Alltså denna vovve, min lilla älskling. Ett tunt snölager ligger över Stockholm idag, den första snön har kommit. Nu längtar jag till jul.

Gillar

Kommentarer