Två nya familjemedlemmar på 1 månad..

​Inte nog med att man fyllde 22 år i fredags, utan ens egna födelsedagspresent till mig själv blev en ny familjemedlem. Eller vänta lite nu, har ju fått 2 nya familjemedlemmar den senaste månaden. 

Jag tog över min gamla foderhäst Zäta som nu står hemma i stallet i Åsa igen, och det är så roligt! Har saknat hästlivet och allt vad det för med sig & att det är Zäta gör bara allting så mycket bättre. Min gamla partner in crime. Denna hästen har lärt mig allt, hade honom när jag var 11-16 år och dem åren var helt underbara. Nu är han 20 år gammal och ska få leva sina sista år hos oss och bara ha det gott. Vilket jag hoppas han får, jag ska göra mitt yttersta att hans sista år blir så roliga och underbara som möjligt. 

Men den ''riktiga'' födelsedagspresenten till mig själv är en ny familjemedlem som kommer bo med mig och Aron, nämligen vovven Baloo. Baloo är en 4-årig blandras hund med raserna Bichon Frise/Havanais, Malteser & Lhasa Apso. Han kommer från en underbar familj som tyvärr inte längre hade tiden för honom och kände att han förtjänade bättre. Jag såg han på en väns facebooksida som brukar hjälpa folk att omplacera alla typer av djur och jag hade turen att bli utvald för att träffa familjen. Vi möttes i en rastgård i Göteborg i måndags och det gick jätte bra vovvarna emellan. Nu är det Baloos första dag hemma hos oss och än så länge så går det förvånatsvärt bra. Dem leker på lika villkor, sover en på varje sida bredvid mig och deras nya favoritplats är att lägga sig under sängen båda två för att ta en tupplur när dem är trötta efter all lek. 

Detta ska bli sååå spännande och är något jag har längtat efter så länge. Här kommer några bilder! 😊 

Svarta vovven är ju Aron som ni alla redan vet och den vita är Baloo, Sedan har vi Zäta till höger ❤️  
Är sååå lycklig lottad att ha turen att kunna ha så underbara djur i mitt liv. 

Gillar

Kommentarer