Våga ta plats i DITT liv!

​Man brukar säga ''friskt vågat, hälften vunnet'' & det är verkligen något som jag känner att jag vågar göra här i livet. Man måste våga sig på saker, våga misslyckas, för gör man aldrig det så kommer man aldrig heller vinna något. 

Vissa saker tror jag man måste lära sig ''den hårda vägen'' & vissa saker klarar man av galant. Dem saker som jag kanske klarar av galant får någon annan lära sig den hårda vägen och vice versa. Ibland kanske man kan slippa lära sig vissa saker, då man kan lära sig från andra människors misstag. Vi alla har våra styrkor respektive svagheter och jag tror det är viktigt att våga vara ödmjuk och erkänna för sig själv vilka styrkor och svagheter det är man har. Det är viktigt att våga rannsaka sig själv emellanåt för att stämma av läget. Mina styrkor jag hade förra veckan, förra året eller för 10 år sedan kanske numera är mina svagheter? Eller något ännu bättre, min svaghet jag hade för ett tag sedan kanske nu blivit min styrka? 

Väldigt ofta så är det enklare att hitta sina egna svagheter än styrkor och det är ok, så länge man inte låter sina svagheter tar för stor plats eller växa och bli större. Vi är människor och vi utvecklas ständigt, varje dag, varje vecka och från år till år så blir vi nya människor. Vi behöver utvecklas och förändras & dem vänner som står bredvid oss oavsett vad är dem vi får se till att hålla hårt i, dem är våra hjältar! 

Nu står vi inför ett nytt år och inför nya år kommer alltid nyårslöften man aldrig kanske lyckas hålla. Man vill på något sätt  ''börja om på nytt'. Så varför inte göra 2016 året vi faktiskt vågar? Sluta med dina ursäkter för vad det är för något du kan tänkas behöver jobba och bli bättre på, våga ta kontakt med killen/tjejen du alltid gått och vart småkär i, våga söka jobben du aldrig tror du kommer få men det viktigaste av allt VÅGA ta plats i DITT liv. Våga göra 2016 till året som du friskt vågar saker så är hälften redan vunnet! Gillar

Kommentarer