Värdet av att ha sin familj

Känslan när man kommer hem till sitt barndomshem och där man växte upp är speciellt när man inte längre har 20 minuter att resa hem. Det är inte förrän man flyttade till Stockholm och måste planera sina besök på helgerna som man inser hur lyxigt man haft det när man alltid bott så nära hem. Jag har alltid varit väldigt nära min familj och vi brukar alltid göra saker ihop, allt från att kolla film tillsammans, till att tävla i olika spel till att sitta och retas med varandra eller bara slappa ihop på var sitt håll. Min familj är helt underbar och jag är så lycklig som har dem.

Sen jag flyttade till Stockholm så har jag insett värdet mer att ha en familj. Att ha någonstans som är verkligen 'hemma''. Det är verkligen hemma här i Åsa. Här har jag bott sedan jag var 6 år tills jag flyttade hemifrån. Alla minnen jag har från detta huset, otaliga gånger vi har byggt om och när jag kom hem denna gången var inte annorlunda, såklart var det ombyggt än en gång.

Huset i Åsa är verkligen vårt hem, alla minnen vi har här är så dyrbara. Tanken på att inte mina föräldrar skulle bo här galen. Det är ju här vi hör hemma! Med närhet till havet, en underbar trädgård. Detta är min plats på jorden.. Jag saknar verkligen att kunna åka hit en tisdagskväll för att äta middag för man bara vill mysa med sin familj. Att slappa en hel helg med att kolla film med varandra, till att spela spel. Jag saknar det. Så att komma hem denna helgen har varit helt underbart. Jag vill verkligen inte åka hem men snart är det jul och då är vi tillbaka igen, på min favoritplats, med mina favoritmänniskor där jag kan vara jag. Jag är så tacksam över hur bra jag har det.

Gillar

Kommentarer