Varför jag låg inne på sjukhuset..

​Som ni alla kanske såg på min instagram men även snapchat så har jag legat inne på sjukhus. Varför? Jo sedan en månad tillbaka så har mitt HB varit väldigt lågt samt haft brist på järn och folsyra i kroppen. Detta har gjort att jag varit extremt trött, vart kraftlös och väldigt ''borta''. Dvs, lider av anemi & varför är det läkarna håller på att utreda. Det visade sig att jag hade blod i avföringen och därav så låg jag inne på varbergs sjukhus nu 3 dagar och gjorde en gastroskopi under sövning. Visade att min magsäck varit lite inflammerad och mycket möjligt att jag har haft magsår pga alla naproxen jag ätit. 

Det är inte lätt när man har läkemedel som orsakar biverkningar som leder till en ny sjukdom som sedan leder till en annan, det blir som en djungel och jag orkar inte mer.. Är så evigt trött på detta. Nu har jag fått sluta med alla tabletter och detta resulterar ju i att allt blir värre men att magen blir bättre.. 

Men jag litar på mina läkare och ska träffa några specialister som förhoppningsvis kan få bukt med denna djungel av biverkningar och ''nya sjukdomar' som tillkommit nu dem senaste veckorna. Nu är jag hemma igen och mår lite bättre, går på smärtstillande och ska tillbaka till Varbergs kirurgen om 6 veckor för återbesök. Ska även till reumatologen i varberg i Juni och sedan till Kungsbacka sjukhus även för kontroller. Så nu hoppas jag att allting vänder och blir bättre. Det är skönt att vara hemma igen iallafall. 

Fick fina blommor av mamma på sjukhuset som fick följa med hem och pynta lägenheten ❤️ 

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Men usch din stackare
nouw.com/sandrabergmanfit
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ibland har man otur 😔
nouw.com/matildawaern