Varför vi ville skaffa en till hund & hur vi hittade Musse

Som ni alla vet så har jag haft Aron i snart 6 år! Det är helt galet när jag väl tänker efter för 6 år är en lång tid men det känns inte alls som 6 år har gått. You get me? Det var liksom 5,5 år sedan jag hade en liten valp & som ni alla säkert vet så har jag velat ha två hundar ända sedan jag skaffade Aron. Faktum är att jag har testat att ha två omplaceringshundar, där båda heter Baloo. Den första skaffade vi när Aron var 6 månader (men de fungerade inte tillsammans, inte pga Aron utan av hunden vi skaffade) andra gången var Aron 3 år och dem fungerade jätte bra tillsammans och hade hur kul som helst ihop. MEN, jag hade inte tiden för två hundar och hans familj ville ändå ha tillbaka honom så då fick Baloo åka tillbaka till sin ''första'' familj och sedan dess har det bara varit jag och Aron. Och det klagar jag inte av, men jag tycker att hundar kan ha glädje av att ha varandra. Därför kände vi att nu var det rätt tid att skaffa hund nummer 2. Musse, eller Örtagårdens Muskot som han egentligen heter och som kommer från Örtagårdens Hundar i Oskarström.

Vi hade sån himla tur i corona tider att hitta en hundvalp

Nu i Corona tider så är det många som jobbar hemifrån och många väljer att skaffa en ny hundvalp nu, så att vi fick tag på Musse är helt fantastiskt. Vi la ut en annons i flertal hund/rasgrupper på facebook där vi skrev vilka vi var och vad vi sökte för hund och sa att man gärna fick kontakta oss om man hade en valp eller omplaceringshund som skulle passa in i vår familj, och på det sättet fick vi kontakt med Örtagårdens hundar och fick nys om Musse och blev kära direkt. När Musse var 4 veckor så åkte vi ner och hälsade på honom för att se om hans personlighet skulle passa in hos oss och OM den skulle göra. Vi blev kära på en gång och sedan dess har vi bara räknat ner dagarna tills vi kunde hämta honom.

Vad mer vill ni veta om hur det är att ha två valpar eller att skaffa valp?

Jag tänker i ett annat inlägg kan jag skriva lite mer ingående på vilka för och nackdelar vi såg med att skaffa en till hund. Och är det något ni undrar så skriv i kommentarerna så ska jag svara er så gott jag kan.

Här kommer lite bilder från när musse var valp samt när vi hälsade på honom!

hej

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Man kan aldrig ha för många hundar!!😘
nouw.com/byalma
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Så himla fin ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
artibus
artibus,
Men så fin <3
nouw.com/artibus
moaanilsson
moaanilsson,
Åh så söt <3

www.nouw.com/moaanilsson
nouw.com/moaanilsson