Veckans bästa...

Denna vecka har varit händelserik & kommer bli ännu händelserikare! November är en sån månad som man bara går och väntar på att december ska börja, jag längtar efter julen. Därför är jag extra glad att sitta och tänka över vad som är de bästa med denna vecka. Så jag kommer helt enkelt radda upp veckans bästa. (blir nog punkter från förra vecka och denna, går ju inte att utesluta fars-dag...)
Veckans bästa...

- Nytt jobb- Jag har fått en tjänst på en gynekologmottagning som adminaströr/uska & börjar redan den 3/12. Detta betyder att jag kommer sluta på centralintensiven på NKS Solna då jag behöver mer fasta rutiner, regelbundna arbetstider & ett lugnare tempo. Så jag ser fram emot min nya tjänst och hoppas den gynnar min hälsa.

- Fars dag: Jag tycker alla pappor därute förtjänar lite extra kärlek en dag om året (om inte en dag i veckan?) Men det är väl bra att ha en dag som man kan fira dem lite extra. Detta år så kunder jag inte vara hemma och fira pappa så det fick bli över telefon.. Men..

- Pappa fyller 50 år: Så imorgon torsdag åker jag, Alex & Aron hem till mina föräldrar för att fira att pappa fyller 50 år!! Galet, min pappa blir gubbe på riktigt! En annan som jag firade igår fyller även år....

- Min lillasyster Mimmi fyller 22 år: Och det firade vi igår med att käka middag ute och kolla på nya ''Harry Potter filmen''.

- Åka hem till Göteborg nu några dagar: Senast jag var hemma i Göteborg.. Det kan jag knappt komma ihåg så det ska bli så mysigt att komma hem och träffa alla mina syskon & mina föräldrar. Sen att det blir massa festligheter och skoj är bara extra kul.

- Frisörtid till alla i vår lilla familj: Imorgon ska jag och Alex klippa oss hos Alex mamma och på fredag ska Aron till sin hundfrisör hemma i göteborg.. Finns inget som slår nyklippt hår och att känna sig extra snygg & fräsch.

- Börja med julpynt & julmusik: Nu till helgen tycker jag det är okej att börja med julpynt och börja lyssna på julmusik när man lagar mat.. Som sagt, jag längtar till julen. Få börja tänka ut julklappar till mina nära & kära och sprida lite extra glädje, värme och kärlek här i världen.. Åh, jag älskar julen!

Nu ska jag fortsätta packa klart det sista inför resan imorgon. Jag längtar verkligen att åka hem till mina föräldrar. Det är inte förrän man bor längre bort och man inte kan åka hem på 20 minuter som man inser hur mycket ens familj betyder för en och hur lyxigt det var när man bara var en 20 minuters bilresa bort.. nu är det 4 timmar med tåg bort.. Imorgon är ingen lyckligare än jag när jag står hemma i mitt barndomshem!

Gillar

Kommentarer

saralundgrenfang
saralundgrenfang,
Spännande med nytt jobb! Lycka till 😊
nouw.com/saralundgrenfang
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack 😃 jag är så spänd!
nouw.com/matildawaern