Vilken dag, vilka framsteg och vilken lycka! ​​

Det är inte förrän man inser att man gått en hel vecka smärtfri, varit ute på en långpromenad med hunden utan att behövt ta pauser i sin promenad pga smärta och orklösheten som man ser framstegen man har gjort. Tänk att en hel vecka har gått och jag har inte haft ont. Det har inte påverkat min vardag & ikväll är första gången sedan i Juni som jag ska gå till gymmet! Alltså ni förstår inte vilken inre lycka jag känner och vilka framsteg detta är!


Visst, det har gått 2 månader nu sedan jag opererade mig, jag borde ha varit bra redan dagen efter operationen men med endometrios så vet man aldrig. Man vet aldrig hur långt ett skov kommer vara, hur ens kropp kommer reagera framöver och även om endometriosen är bortskuren för denna gången så vet man inte när man återhämtar sig ifrån den. Men 2 månader har nu gått och jag är verkligen på bättringsvägen. För mig är detta en vinst i sig.

Idag har jag visserligen tagit en lång sovmorgon men jag har även städat lägenheten, sorterat tvätten, städat ur och torkat ur kylskåpet, gått en långpromenad med hunden, kollat på tv och nu snart ska jag åka iväg till gymmet. SÅ många saker har jag gjort på en dag och tidigare kanske alla dessa saker blev gjorda på 1 vecka?! Förstår ni?! IM HAPPY!

Nu ska jag gå och kolla vad jag ska ha på mig för träningskläder på gymmet ikväll, och kolla lite inför black friday imorgon. Vilken dag, vilka framsteg och vilken lycka!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Låter helt underbart!!! <3
nouw.com/emmamehrali
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det var det! Toppades med första gympasset sedan juni nu ikväll, vilken dag! 👏🏼🎉
nouw.com/matildawaern
Emma Engström,
Åh det är verkligen såå roligt!! <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Jag är så lycklig 😁😍
nouw.com/matildawaern