Vilken helg vi har haft! Min helg i bilder.

Denna helgen har varit rätt lugn, dels för att Aron kom hem från djursjukhuset i torsdags men även för att Alex skriver 2 tentor denna helgen. I fredags så slappade vi bara hemma och tog det lugnt, vilket var så skönt! Att Aron är hemma igen är typ veckans höjdpunkt. Vi firade ingen riktig alla hjärtans dag i torsdag utan vi satt alla tre i soffan och myste. Aron är verkligen vår lilla bebis!

I lördags så åkte vi hem till Alex föräldrar. Först fick vi åka till Bagaremossen och byta Arons hundmat och efter det åkte vi till Sats i Farsta och tränade medan Aron var hos Alex föräldrar. Väl hemma hos dem igen så duscha vi och bastade, så skönt att hans föräldrar har bastu! ÄLSKAR att basta efter träning. VI åt god middag, kollade lite på melodifestivalen för att sedan åka hem och sova.

Söndagen bjöd på riktigt härligt väder. Alex skrev en tenta på söndag morgon och jag och Aron tog en välbehövlig sovmorgon. Efter lunchtid åkte jag och vovven till norr mälastrand för att träffa vår nya vän som jag börjat prata med på Go-Friendly. Vi tog en promenad längst med vattnet & tog en fika tillsammans. Så roligt att träffa nya vänner. Jag har ju såklart vänner här i Stockholm men jag känner att min kompiskrets behöver utökas. Jag var uppenbarligen inte den enda tjejen i Stockholm som flyttat hit och söker nya vänner. Så mycket härliga tjejer jag börjat prata med genom Go-Friendly appen!

Söndagskvällen till ära så började jag och Alex kolla på The Walking dead. Inte sett den serien tidigare men ska ge den en chans. Det blev ansiktsmask på kvällen och sedan mysa ner sig i soffan efter en varmdusch med min nya Gant morgonrock och lite chips.. Ibland får man vara lite onyttig. Nu laddar vi för en ny arbetsvecka och sista hela veckan i februari!

Vår mysiga promenad längst med norr Mälastrand, vi blev sittande vid vattnet vid stadshuset.

Helt underbar utsikt och vilket väder.

Stockholm är helt underbar vacker i solsken!

Odenplan var vackert i solnedgången.

Aron vart helt slut efter dagens äventyr under söndagen.

Gillar

Kommentarer

sadine
sadine,
Vilken mysig helg:)
nouw.com/sadine
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja den var supermysig!
nouw.com/matildawaern
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh vad mysigt det låter! Och så otroliga bilder!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket vännen <3
nouw.com/matildawaern