Vilken sommarhelg det har varit!

Jag tror ingen av er har missat det underbara vädret vi haft denna helg och vecka? Med så mycket röda dagar och ledigt så känns det verkligen som en mini semester! Det har varit helt fantastiskt förutom lite smärtskov med endometriosen och sjukhus. Men jag ska inte klaga för det kan vara värre!

Jag och Alex har varit hundlösa några dagar vilket resulterat i massa äventyr. Vi har varit på gröna Lund och sett Veronica Maggio, det var även premiär för mig på gröna Lund, första gången ever. Självklart är Liseberg bättre men grönan ligger väldigt fint vid vattnet och har en mysig känsla över sig. Vi har även varit på gärdet och sett nationaldags galoppen vilket var otroligt häftigt. Tänka dig att jag tränat och jobbat med galopp för några år sedan, saknar jag det? Absolut! Så det var roligt att se lite hästar i staden. Vi var även på smaka på Stockholm i kungsan, såg kungafamiljen åka häst och vagn till Skansen från slottet och ätit glass i solen.

Vi har även badat och solat på fredhällsklipporna, ätit middag med underbara vänner och njutit till fullo när jag inte haft smärtskov. Denna vecka har varit lite som en mini semester som sagt med alla ledigheter.

Har du gjort något speciellt under veckan? Hur firade du nationaldagen? 

Här kommer lite bilder på vår vecka. 

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter och ser ut som en helt underbar sommarHelg! Stor kram vännen!! ❤️❤️
nouw.com/missjohansson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack vännen, kram till dig med <3
nouw.com/matildawaern
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilken underbar helg vänenn! <3
nouw.com/lillymihlte
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja det har varit helt underbart!
nouw.com/matildawaern