''Vill man bli fin får man lida pin'', eller?

Det har vart en intensiv vecka och efter en lång månad av sjukhusbesök & ständigt känt mig krasslig så var det dags att hallfall få det yttre att må bra. Därav lite skönhetsbehandlingar har det blivit. 
Som ni vet så tatuerade jag mig häromdagen och i förra veckan så gjorde jag nya fransar hos världens bästa Liza. (Länk längst ner i inlägget.)  Har gjort fransar hos henne under säkerligen 1-2 års tid och jag går alltid därifrån lika glad & nöjd. Utan mina fransar så känner jag mig naken faktiskt.. haha men det är ju så sjukt snyggt!! Så skönt att kunna vakna på morgonen ''målad'' med sina fina fransar. Fransarna på mig håller sig snygga länge & passar perfekt till mig. Ibland har man tur! 

Igår så var det dags för vaxning igen och ni som känner mig vet att jag aldrig vart rädd för smärta, så länge som den är ''självförvållad'' för ''vill man bli fin så får man lida pin''? Eller hur? 
Det blev en vaxning på hela benen + brasilianskt & då pratar vi allt verkligen.. 

Så hur är det att vaxa benen + göra en brasiliansk vaxning? Jo självklart så kan jag inte direkt säga att jag ligger & njuter MEN det är inte så farligt faktiskt. Visst det känns självklart, speciellt på 'the lady parts' men det går att uthärda och resultatet blir ju hur bra som helst! Benen tycker jag inte gör ont alls nästan men självklart så är det extra obehagligt ''där nere'' so to speak.. Men det är så värt det så det är bara att stå ut.. Jag går till en tjej som heter Sara Wuollet & har sin salong i kungsbacka. (Länk längst ner i inlägget.) Om man vill slippa att raka sig så rekommenderar jag starkt på att vaxa sig, det funkar så bra!! Och Sara är jätte duktig & trevlig. 

Liza som jag gör fransarna hos tipsade om att det hade öppnat en ny nagelsalong i kungsbacka som heter Good Nails. Det är ''utländska'' personal som kan lite svenska men är grymma på naglar. Jag fick tid samma dag och det kostade endast 300 kr för gelé naglar! Dem var proffsiga, trevliga och satt & övade på sin svenska. Och riktigt bra pris också!! Rekommenderar starkt. De ligger vid Lindens torg i Kungsbacka brevis systemet typ!! Om du är sugen på att göra naglar så gå dit! Kommer fortsätta gå dit i framtiden! 

Länkar: 

Lashes by Liza- Ligger i centrala kungsbacka & har bra priser för singelfransar. Gör även trådning samt säljer Mary Kay produkter & har domepartys. 

Sara Wuollet - Vaxning & Fransar ​- Där jag vaxar mig. Super duktig tjej som även gör fransar. 

​Good Nails - ​Har ej någon hemsida ännu, Men gå in & boka tid!! 

Här är bilder på naglarna samt fransar! (vaxningen var lite svår att ta bild på..hehe)


Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Men va? jag har alltid trott att brasiliansk vaxning bara innebär på sidorna om the lady parts? Inte att dom kör över hela? :O
nouw.com/sandrabergmanfit
MatildaWaern
MatildaWaern,
Nej, brasiliansk innebär allt verkligen, både fram & bak. Däremot så kan folk välja vilket de inte vill göra.
Ska man bara göra sidorna liksom så är det bikini vaxning brukar det kallas. 😊
nouw.com/matildawaern
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Jahapp, då vet jag vad jag ska göra inom en framtid då. Slippa stå med rakhyvel flera gånger i veckan är inte det roligaste 😋
nouw.com/sandrabergmanfit
MatildaWaern
MatildaWaern,
jajamensan, det är verkligen värt det!! 😃 När det väl växer ut igen så blir det ingen hård stubb liksom utan mjuka strån som blir tunnare & tunnare för varje gång.. En stor skillnad. så står man ut med att det känns obehagligt och gör lite ont så är det absolut värt det. Tänker aldrig mer raka igen 😛
nouw.com/matildawaern
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Låter helt underbart!!
nouw.com/sandrabergmanfit
Kim
,
Hej hej! Du råkar inte ha numret till good nails? Hittar inte det online nånstans...