WOW - Vilken respons jag har fått!

Dessa dagar sedan jag kom hem har varit lite jobbiga. Självklart har jag fortfarande ont och går på 30 tabletter om dagen för smärtan samt piller för att läka. Det är ju självklart så mycket bättre än när jag låg på sjukhus men man är ju fortfarande rätt mörbultad & trött i kroppen. Jag har däremot inte varit så trött i huvudet, snarare tvärtom. Jag har varit så rastlös att jag dessa dagar sen jag kommit hem blivit helt fast i mitt nya projekt. #Endostory & Endo systrar. Vad är det tänker ni?
Det ska jag berätta.

Som sagt, jag har varit så rastlös i mitt huvud att jag har behövt något att tänka på, något att göra, något att börja brinna för igen och jag tror jag har hittat mitt ''mission in life'' nu. Endometrios, sprida info om detta till alla & finnas till & stötta alla de kvinnor som lider av sjukdomen. Lyfta fram vad för sjukdom Endometrios är men också kunna diskutera med andra som har sjukdomen saker som man kanske bara kan prata om med någon som själv vet vad man går igenom. Därför startade jag den slutna Facebookgruppen Endo-Systrar som är till för alla de som har endometrios och behöver prata av sig, diskutera allt från symtom till mediciner till behandling till känslor till allt mellan himmel och jord. Och så många har redan blivit medlemmar & responsen på detta har varit helt otrolig! Folk är så positiva & det gav mig mer energi till att utveckla Endo-Systrar ännu mer.

Jag startade även en öppen Facebook sida Endo - Systrar där vem som helst kan gilla sidan och läsa mer om endometrios, kanske länka den till någon som har endometrios eller en anhörig som vill veta mer. Där kommer även bloggen Endo systrar vara länkad till så man kan gilla facebook sidan & se när nya inlägg kommer upp på bloggen.. -->

Jag skapade nu precis Bloggen Endo Systrar. En blogg som är till för ALLA, endometrios eller ej. Där kan man om man själv har endometrios läsa andras #endostory 's eller läsa på mer om endometrios. Tanken är att info för endometrios ska finnas, där jag själv har skrivit vad endometrios är men även länkar till andra vårdhemsidor som har mer information.
FRÄMST är syftet att kvinnor kan läsa om andra kvinnor som går igenom samma sak som en själv med sin endometrios. Det kan vara allt från vad man har för symptom, till att prata smärta & känslor. Hur man har blivit behandlad i vården (positivt eller negativt) & hur man fick sin diagnos endometrios.
Jag hoppas verkligen att denna bloggen ska kunna hjälpa och nå ut till folk om endometrios.

Utöver detta så startade jag ett Instagram-konto Endo-Systrar som jag kommer lägga upp allt som har med endometrios att göra samt kvinnors #endostory 's. Tanken är att alla dessa sidar ska integrera men att den slutna Facebook gruppen är exklusiv för de som har endometrios. Där man kan känna att det man säger och skriver är privat.

Jag tror verkligen att detta kan bli något bra, hittills så har responsen varit sååå bra! ❤️ Tack alla som stöttar mig, peppar mig och ger mig energi! Vill ni dela er #endostory på någon av Endo Systrars plattformer så skicka ett mail till endosystrar@gmail.com eller kika in på hemsidan för mer kontaktinfo!

Kärlek till er alla ❤️

---------INSTAGRAM -------- BLOGGEN ------------- SLUTNA FACEBOOKGRUPPEN --FACEBOOKSIDAN--

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Kul 😊 jag har velat utredas för endometrios då jag vissa månader har så ont att jag knappt kan stå upp. Fick minsann en cysta som sprack en gång också :O
nouw.com/sandrabergmanfit
MatildaWaern
MatildaWaern,
SÖK! kolla upp vart du har en gynekolog mottagning som är duktiga på endometrios och sök! Det är inte oka tt gå och ha ont i onödan om hjälp går att få, har du enometrios så behöver det behandlas. <3 Kika gärna in på min nya blogg om bara endometrios på www.nouw.se/endosystrar
nouw.com/matildawaern
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så himla bra initiativ av dig! Gick just med i facebook-gruppen! Kram <3
nouw.com/celinelundqvists
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hej! Tack för dina peppord😍 kul att du gick med i gruppen, följer du oss här på bloggen även, nouw.com/endosystrar ? 🎗❤️🌸 följ mig gärna här på bloggen, följer dig!
nouw.com/matildawaern