Jag är ressugen igen, vart bär det av?

Inlägget är i samarbete med beresor.se

Nu var det ett tag sedan vi var i USA och jag är redan sugen på att resa igen. Ni som känner mig vet att jag älskar att utforska världen och det bästa jag vet är att resa. Se och uppleva nya saker är så roligt, och jag är så lyckligt lottad att Alex är likadan.

När vi reste till Kreta för 2 år sedan så var det VM i fotboll och det är första gången jag dejtar en kille som ÄLSKAR fotboll lika mycket som jag. Så hur kul hade det inte vart att nu i sommar när det är Fotbolls EM, att åka och kolla på fotboll?! Se det live och inte bara på en skärm? Resa och uppleva något vi båda gillar, SUPERBRA KOMBO JU!

Så jag har kikat runt och kollat lite. Det hade vart så häftigt att kunna uppleva EM och detta är första året som EM inte bara arrangeras i 1-2 länder utan matcherna kommer gå i 13 olika städer runt om i Europa. Några av dem är: London, Baku, Budapest, Glasgow, Rom, Dublin, Amsterdam. Jag hade så gärna velat åka till ROM igen, och se en match på det hade ju vart superkul! Eller London, Glasgow eller Dublin hade också vart häftigt att åka till. Har aldrig vart i Glasgow eller Dublin så det hade vart en cool upplevelse.

Kanske man ska se Sverige-Polen i Dublin den 24 juni? Det hade vart något? Vi har börjat kika runt lite för att se hur man enklast bokar en resa och biljetter dit och hittade då Beresor.se som hjälper en med att enkelt boka en resa med allt vad det innebär; flyg, hotell, biljetter etc. Så himla smart! Vill man boka en hel resa så hjälper de en med detta HÄR eller om man bara vill boka biljetter till en match så gör dem det också, klicka HÄR. De har fått jättebra recensioner av sina köpare och hemsidan är enkel att kolla runt på och det är så smidigt att kunna samordna en hel resa runt den match/matcher man vill se. Helt perfekt för ett par som oss som gärna hade rest för att se fotboll!

Gå gärna in på deras hemsida och kika om du/ni kanske också är som oss, gärna hade rest för att se fotbollsmatcher!

(bild tagen från google, ej min bild)

Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,
Super skönt att ha någon annan gör jobbet åt en👍🏻
nouw.com/mrsbuchet
carolamelin
carolamelin,
Rekommenderar verkligen att åka till dublin, är en så mysig stad och det finns hur mycket som helst att se och hitta på 😍
nouw.com/carolamelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229